Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Handige keukenweetjes

Er zijn zoveel mogelijkheden met en in de keuken. Wij hebben een aantal leuke weetjes, wist-u-datjes en trucjes voor in de keuken voor u op een rijtje gezet.

  • Heeft u ook een hekel aan de oven of magnetron schoonmaken? Met de volgende tip kunt u gemakkelijk uw oven of magnetron schoonmaken. Vul een bakje met schoonmaakazijn of een vaatwastablet en citroen. Deze laat u een paar minuten opwarmen en de aangekoekte resten zullen gemakkelijk loslaten.
  • Heeft u een lekkere taart gebakken en wilt u deze netjes snijden zonder dat deze uit elkaar valt? Gebruik dan flosdraad! Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een “perfect” in elkaar gevallen taart, want de taart staat ongetwijfeld nog.
  • Tip over de keukenindeling: veel mensen hebben de oven op kniehoogte, terwijl een oven op ooghoogte veel vanzelfsprekender is. Wat wel handig is om op kniehoogte te plaatsen is de vaatwasser. Niet meer de vaat uitruimen met een gekromde rug, maar ongeveer op 42 cm hoog. Hierdoor heb je onder de vaatwasser nog ruimte over om bijvoorbeeld een lade te plaatsen.
  • In Nederland worden er ieder jaar veel mensen ziek door voedselinfecties. Dit komt vanwege het feit dat de keuken een plek is waar bacteriën zich graag nestelen. De keuken is dus de plek die uiterst goed schoongehouden dient te worden. Wist u bijvoorbeeld dat het bekende gele vaatdoekje gemiddeld 3,1 miljoen bacteriën bevat. Dit komt doordat deze gemiddeld twee weken op het aanrecht ligt.
  • Wist u dat de koelkastdeur vaker wordt geopend dan de deur van het toilet? Maar liefst 94 procent van de Nederlanders vindt de koelkast het belangrijkste apparaat in huis.

Wist u dat wij bij Kroonkeukens al binnen een week een nieuwe keuken bij u thuis kunnen plaatsen? Lees hier meer over onze service, of loop voor meer informatie onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef binnen!