Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Complete keukenverbouwing binnen 1 week

Door de intensieve samenwerking tussen Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollands Kroon kan een compleet pakket geboden worden voor de verbouwing van uw keuken. Er wordt gewerkt met een vaste planning en vaste onderaannemers waardoor uw complete keuken heel snel verbouwd kan worden. U kunt zelfs binnen 1 week genieten van een compleet nieuwe keuken en de overlast blijft beperkt!

Arie Kossen, het gezicht van Kroonkeukens in Hippolytushoef: “Kroonkeukens is een keukenspeciaalzaak. Wij geloven in kwaliteit, daarom is deze samenwerking perfect. We verkopen uitsluitend keukens van het Duitse kwaliteitsmerk Schröder en op onze apparaten geven wij zelfs wel tot 5 jaar garantie.” Dennis den Hollander van Bouwbedrijf Hollands Kroon vult aan: “Schröder hecht net zoveel waarde aan het leveren van kwaliteit als wij bij het bouwbedrijf. Zij passen ook goed bij de hoge kwaliteitsnorm zoals Kroonkeukens die heeft en wij die ook voor ons bouwbedrijf hebben.”

Nieuwe keuken inclusief verbouwingsservice

Arie vervolgt: “Klanten komen bij ons voor professioneel advies en willen graag ontzorgd worden. Door goed te luisteren naar wat een klant wil, en door ook bij de klant thuis te kijken weten we precies wat deze klant van een nieuwe keuken verlangt. Een standaard keukenzaak richt zich vooral op het verkopen van het product. Door de krachten van Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollands Kroon te bundelen kunnen wij een complete verbouwingsservice voor een keuken aanbieden. Het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, het aanleggen van leidingen, de afwerking door de stukadoor of tegelzetter, timmerwerk en het plaatsen van de nieuwe keuken, het wordt allemaal door ons zelf geregeld. Wij garanderen dan ook dat de keuken in 1 week klaar is.”

Zekerheid keukenaankoop en afbouwgarantie

De combinatie van beide bedrijven biedt u behoorlijk wat zekerheid. Kroonkeukens is een CBW erkende keukenzaak en Bouwbedrijf Hollands Kroon is aangesloten bij BouwGarant. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van uw aankoop en wordt u de zekerheid van afbouwgarantie geboden.

Showroomkeukens tonen sfeer  

“Tegenwoordig hebben klanten via internet al precies uitgezocht wat er allemaal te koop is op keukengebied”, vertelt Arie. “Bij ons in de showroom kunt u ook echt de sfeer van de diverse mogelijkheden op keukengebied komen proeven, voelen en beleven. Kroonkeukens kiest voor haar klanten en onze klanten kiezen voor kwaliteit!”

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een complete verbouwing van uw keuken binnen 1 week? Kom langs bij Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. Kijk voor meer informatie op www.kroonkeukens.com of bel naar 0227-760060. Volg ons ook op Facebook en Twitter. Vragen stellen kan ook via ons contactformulier.

Complete keukenverbouwing binnen 1 week