Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keukenverbouwing in 1 week

Binnen 1 week een nieuwe keuken in uw woning? Dat klinkt vast onmogelijk, maar bij Kroonkeukens is niets onmogelijk! Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 week kunt koken in uw nieuwe keuken. Hierdoor heeft u geen langdurige verbouwingsoverlast in uw huis.

Complete verbouwingsservice

Bij een keukenverbouwing komt veel kijken. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd worden. Er moet worden gesloopt, gestuukt, geïnstalleerd, getegeld, gemonteerd en afgewerkt. Dit alles wordt door Kroonkeukens uit handen genomen en volledig verzorgd. Uw keukenverbouwing realiseren wij voor u binnen 7 dagen. Wij voeren daarbij de volgende werkzaamheden samen met bouwbedrijf Holllands Kroon uit:

  • Verwijderen en afvoeren van uw oude keuken
  • Sloopwerk
  • Installatiewerk van het gas, water en elektra
  • Stucwerk
  • Timmerwerk
  • Leveren en plaatsen van de nieuwe keuken
  • Tegelwerk

Kiezen voor een nieuwe keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel in uw huis en daarom is het van belang dat de verbouwing daarvan snel en vakkundig wordt aangepakt. Voordat u de keuken laat verbouwen door Kroonkeukens moet u natuurlijk nadenken hoe de nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Wilt u een nieuwe opstelling? Wij denken graag met u mee en bekijken waar de waterleidingen en aansluitpunten zitten, zodat we alle mogelijkheden kunnen bekijken. Kroonkeukens helpt u graag bij uw keuze. In onze showroom kunt u de meest recente keukentrends bekijken en kunnen we alle opties met u doornemen. Ook voor uw keukenapparatuur bent u bij Kroonkeukens aan het juiste adres. Wij geven tot wel 5 jaar garantie op onze apparatuur.

Wij bieden diverse keukens met verschillende mogelijkheden aan. Van een kokendwaterkraan tot een stopcontact in het aanrechtblad. Naast luxe opties, heeft u ook keuze uit verschillende materialen en kleuren voor keukenkastjes en het werkblad.

Garantie van een goede keukenverbouwing

Uw keuken binnen 1 week verbouwen doen wij in samenwerking met bouwbedrijf Hollands Kroon. Vanaf het begin tot het eind verzorgen wij alle werkzaamheden met zo min mogelijk overlast. Bovendien bent u verzekerd van uw aankoop en heeft u afbouwgarantie, omdat bouwbedrijf Hollands Kroon aangesloten is bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de Nederlandse bouw. Daarnaast is Kroonkeukens een CBW-erkende keukenzaak. Als u in zee gaat met een CBW-erkend bouwbedrijf, bent u verzekerd van 3 jaar productgarantie. 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een complete keukenverbouwing? Kom dan langs bij Kroonkeukens aan de Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 – 760060.

Afspraak maken?