Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Zwart keukenapparatuur

Zwart is een van de grootste trends op het gebied van keukens. Zwart is stijlvol, chique, strak en stoer. Het past in bijna elk interieur en zorgt voor een echte blikvanger. Vindt u een volledig zwarte keuken te veel, maar vindt u het wel mooi om wat zwart in de keuken te verwerken? Dan kan zwart keukenapparatuur de uitkomst bieden. Daarnaast is zwart keukenapparatuur zeer geschikt voor in volledig zwarte keukens. Lees meer over deze trend!

Zwart of zwart?

Het lijkt niet zo moeilijk: zwart keukenapparatuur. Maar toch bestaan er veel varianten. Het ene zwart is het andere zwart niet. Daarnaast bevat sommige keukenapparatuur chromen of zilveren accenten. Zwart glanzend apparatuur past goed bij een moderne of industriƫle keuken, terwijl mat zwart weer beter past bij een landelijke of minimalistische keuken.

Divers apparatuur

Er bestaan verschillende soorten apparatuur in zwart. Het fornuis, de kookplaat, de vaatwasser, kraan, koelkast: er is veel mogelijk. Diverse merken bieden keukenapparatuur in de kleur zwart aan. Denk bijvoorbeeld aan Quooker. Zij hebben diverse kranen in een mooie matzwarte kleur. AEG heeft zelfs een black line, die volledig bestaat uit keukenapparatuur in zwart. Denk hierbij aan een inbouwkookplaat of een vaatwasser. Ook Pelgrim biedt een ruime keuze in zwart keukenapparatuur: van kookplaat tot magnetron en van koffiemachine tot stoomoven. Dankzij het matzwarte materiaal zijn vingerafdrukken minder zichtbaar.

Genoeg stijlen en merken om uit te kiezen dus! Kroonkeukens is leverancier van al deze merken en kan u helpen bij het samenstellen van uw ideale zwarte keuken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kroonkeukens biedt op het gebied van zwarte keukens en zwart keukenapparatuur? Kom dan langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef voor meer informatie.