Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Zwart in de keuken

Een zwarte spoelbak, een zwarte kraan en grote zwarte grepen: we kunnen dit jaar niet om zwart heen. Overal in de keuken mag het terugkomen. Dit geeft de keuken een stoere en industriële uitstraling. Daarnaast combineert het mooi met diverse materialen en kleuren.

Zwarte kraan

Er worden steeds vaker zwarte kranen in keukens en badkamers geplaatst. Het past zowel bij een moderne, als een industriële of juist landelijke keuken. Het zorgt voor een mooi contrast. De zwarte kraan is in diverse formaten en mogelijkheden te verkrijgen. Zo is het mogelijk om voor een zwarte kokendwaterkraan te kiezen!

Zwarte spoelbak

Bij een zwarte kraan kan een zwarte spoelbak niet ontbreken. Het combineert mooi met een matzwarte keuken, een betonnen werkblad of juist bij hout. Diverse fabrikanten hebben al zwarte spoelbakken op de markt gebracht. Hierdoor heeft u ruime keuze uit diverse modellen en mogelijkheden. Bij een inbouw spoelbak is er geen rand tussen de aansluiting van de spoelbak en het aanrechtblad. Bij een opbouw spoelbak ontstaat deze rand wel. Een onderbouw spoelbak wordt vaak verlijmd tussen de flensen van de spoelbak en het aanrechtblad.

Zwarte grepen

Greeploze keukens komen steeds minder vaak voor. Grote grepen voor de keukenkastjes zijn weer helemaal in. Kiest u voor een zwarte kraan en spoelbak? Dan maken zwarte grepen het helemaal af! Bij Kroonkeukens hebben we een ruim assortiment aan diverse zwarte grepen. In onze showroom kunt u diverse mogelijkheden bekijken en kiezen welke grepen het beste bij uw keuken passen.

Zwart toepassen in uw keuken?

Wilt u graag zwarte onderdelen in uw keuken toepassen? Of bent u toe aan een volledig nieuwe keuken? Kroonkeukens adviseert u graag. Kom langs in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef, bel naar 0227 – 76 00 60 of neem contact met ons op via het contactformulier.