Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Wokken met de ATAG Fusion Volcano

Bij wokken bakt u supersnel kleine stukjes eten op hoge temperatuur gaar in weinig vet. Uw eten behoudt zo zijn smaak en vitamines. Om te wokken heeft u hoge temperaturen nodig. Alleen door een hoge temperatuur blijven de smaken, vitamines en de knapperige beet bewaard. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.

De kracht van de vlam

Hoe brengt ATAG het échte wokken naar uw keuken? ATAG is op zoek gegaan naar de kracht van de vlam, de ‘power’ waar de professionals mee werken. Deze power zit in de hete kern. Deze kennis hebben ze gebruikt voor de ontwikkeling van het unieke product. Dit is voor u het startpunt om écht thuis te kunnen wokken.

Een paar woorden van de ontwerper

De ontwerper van ATAG vertelt over de ontwikkeling van dit product: “het product waar drie jaar met hart en ziel aan gewerkt is laat met overtuiging zien dat ‘ie doet waarvoor hij gemaakt is: heel centraal en gericht hitte leveren”. En dat is precies wat u echt nodig heeft om goed te kunnen wokken.

Minder verbruik, meer hitte

Voor een optimale wokbeleving richt de vlam zich centraal op de onderkant van de pan. Hierdoor genereert de Fusion Volcano met minder energieverbruik meer hitte. Dit product valt daardoor onder de categorie ‘duurzaam’.

Meerdere standen

De Fusion Volcano heeft nog twee functies die deze wokbrander veelzijdig maken. U kunt vanuit de centrale binnenvlam schakelen naar de buitenvlam. Deze is geschikt voor grote pannen met een platte bodem. Op deze buitenvlam zit een sudderstand van slecht 0,2 kW. Dit is geschikt voor bijvoorbeeld het smelten van chocolade.

Het geheel

De Fusion Volcano is onderdeel van een groter geheel. Deze wokbrander is onderdeel van een samenspel van hoogwaardig RVS of keramisch glas en massief metalen draaiknoppen. Hierdoor beleeft u de ultieme kookbeleving.

Wilt u graag écht goed kunnen wokken? Kroonkeukens is leverancier van ATAG en kan uw keuken voorzien van deze mooie wokbrander. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of u bel naar: 0227 - 76 00 60.