Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Welke keukenopstelling past in uw woning?

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Dan heeft u veel opties waar u uit kunt kiezen. Kleuren, materiaal, met of zonder grepen, apparatuur en niet geheel onbelangrijk: de opstelling van de keuken. Voor iedere ruimte en woning is er een geschikte oplossing. U heeft keuze uit een keuken met een eiland, hoekkeuken, parallelle keuken, rechte keuken, t-keuken of u-keuken. Onze adviseurs denken graag met u mee en komen samen met u tot de ideale keukenopstelling die bij uw wensen en woning past. Wij lichten de diverse keukenopstellingen uit, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Keuken met kookeiland

Wanneer u veel ruimte heeft, is een keuken met een kookeiland een prachtige toevoeging aan uw woning. Het zorgt ervoor dat u extra veel ruimte heeft en daarnaast biedt het de mogelijkheid om er een leuk barretje aan te maken. Wanneer u eters krijgt kunnen zij gezellig bij u aan de keuken zitten, terwijl u aan het koken bent. Het geeft een luxe uitstraling aan uw woning en is uitvoerbaar in diverse stijlen en afmetingen.

Hoekkeuken

Een hoekkeuken is een populaire opstelling die veel wordt toegepast. Het biedt voldoende opbergruimte en zorgt ervoor dat u de ruimte in huis optimaal kunt benutten. Bij een hoekkeuken kunt u kiezen of u deze met of zonder bovenkastjes wil laten uitvoeren. Wanneer u veel opbergruimte wenst, dan zijn bovenkastjes een mooie toevoeging. De mogelijkheden van een hoekkeuken zijn eindeloos.

Parallel keuken

Een parallel keuken bestaat uit twee delen die parallel tegenover elkaar staan. Deze keuken is geschikt voor kleinere ruimtes en zorgt ervoor dat er voldoende opberg- en kookruimte is. De twee delen kunnen beide tegen de muur aan worden geplaatst. Als één van de delen los in de ruimte staat, kunt u daar een barretje van maken.

Rechte keuken

Een rechte keuken wordt vaak gekozen wanneer er maar 1 wand aanwezig is om de keuken tegenaan te plaatsen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor alle apparatuur, genoeg werkruimte en opbergplekken. Bij Kroonkeukens kunnen we rechte keukens in verschillende lengtes, afmetingen en stijlen plaatsen. Laat u informeren in onze showroom.

T-keuken

T-keukens zijn geschikt voor in grotere ruimtes. Dankzij deze indeling wordt de ruimte knus ingedeeld. Een t-keuken geeft een luxe uitstraling aan de ruimte. Het is ideaal voor een gezin, maar ook voor gezellige etentjes. Van het uitstekende deel kunt u een bar maken, waaraan u kunt ontbijten of borrel kunt drinken. De keuken biedt voldoende werk- en opbergruimte.

U-keuken

Met een u-keuken benut u de ruimte perfect. Doordat alle wanden worden benut, is er veel plek voor alle apparatuur, het servies, bestek en kookgerei. De u-keuken heeft een open uitstraling en is sfeervol. De u-keuken kan in diverse varianten worden uitgevoerd. Wij tonen alle voorbeelden en mogelijkheden graag in onze showroom.

Nieuwe keuken samenstellen

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u uw nieuwe keuken professioneel samen laten stellen? Onze adviseurs staan voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een showroombezoek. Graag tot snel!