Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Waarom kiezen voor inductiekoken?

Staat u graag lang in de keuken voor uitgebreide maaltijden? Of bent u er het liefst zo kort mogelijk? Inductiekoken is er voor elke kok en maakt het bereiden van gerechten makkelijker en leuker. Het is snel, veilig, zuinig en makkelijk te onderhouden. Inductiekoken heeft veel voordelen ten opzichte van koken op gas. Wij hebben een paar voordelen voor u neergezet!

Temperatuur

De juiste temperatuur behouden is niet altijd even makkelijk. Let je heel even niet op en dan verbrandt het eten. Voor het inductiekoken bestaan er pannen die de temperatuur in de gaten houdt en deze desnoods aanpast, dit gebeurt doormiddel van sensoren die in verbinding staan met de inductiekookplaat. Hierdoor blijft het op de perfecte temperatuur en brandt er niks aan.

Flexibel

Het komt weleens voor dat de kookplaat te klein is voor de pan. Als dit het geval is wordt de pan vaak niet gelijkmatig verwarmd en is het eten dat aan de rand ligt nog vaak koud. De inductiekookplaat heeft flexibele kookzones die dit probleem oplossen. Als de kookzone te klein is dan schakelt de kookplaat automatisch extra zones in. Er bestaan inductieplaten die de instellingen van elke pan onthoudt en ervoor zorgt dat je deze vrij over de kookplaat kunt bewegen. De temperatuur past zich dan vanzelf aan.

Onzichtbaar

Een afzuigkap kan lelijk ogen in de keuken en het kan ook nog eens veel geluid maken. Ook hier is een oplossing voor: de geïntegreerde werkbladafzuiging. Dit is een ventilatiesysteem in de kookplaat, hierdoor worden de dampen en geuren meteen weggezogen tijdens het koken. Dankzij de stille motor zult u geen last hebben van een irritant geluid en kunt u nog steeds de gesprekken voeren. De onzichtbare afzuigkap neemt niet alle ruimte in en er is dus nog steeds plek voor lades en kastjes.

Up-to-date

De touchdisplay in de inductiekookplaat zorgt ervoor dat knoppen overbodig worden (dit scheelt weer schoonmaken). De letters en pictogrammen zorgen voor duidelijkheid en het display reageert snel. Hierdoor kunt u snel schakelen.

Wilt u meer weten over het inductiekoken of wilt u het eens uitproberen? Kom dan langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.