Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Waarom kiest u voor koken op inductie?

Op dit moment is inductie één van de meest populaire elektrische kooksystemen. Wij vinden dit helemaal niet gek, inductie heeft namelijk vele voordelen. Het is de snelste bron van warmte en maakt koken gemakkelijker. Waarom u ook voor inductie moet kiezen? Lees snel verder!

Veiligheid

Koken op inductie is de meest veilige manier van koken. De inductiekookplaten beschikken allemaal over kinderbeveiliging. De kookplaten hebben geen open vuur en koelen snel af. De kookplaten worden pas geactiveerd wanneer er een pan op staat, hierdoor kan het niet direct misgaan wanneer u de kookplaat aan laat staan. De inductieplaten worden zelf niet heet, alle warmte gaat direct naar de pannen toe.

Zuinig koken

Zoals hierboven al benoemd gaat alle warmte direct richting de pannen. Zo gaat er geen warmte verloren. Koken op een inductieplaat is hierdoor zuinig. Een inductiekookplaat is erg flexibel, dit maakt het mogelijk de temperatuur precies in te stellen zoals u wenst. Het vuur staat niet snel te hoog.

Maak het uzelf gemakkelijk

Over het algemeen is het oppervlakte van een inductiekookplaat glad. Hierdoor is de kookplaat gemakkelijk schoon te maken. Haal er een vochtig doekje overheen en u bent klaar!

Kookplaat mét afzuiging

Sommige inductiekookplaten beschikken over een afzuiging geïnstalleerd in de kookplaat. Hierdoor hoeft u geen aparte afzuiging te plaatsen. Kookgeurtjes worden direct opgevangen en krijgen geen kans om zich te verspreiden in uw woning.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van koken op inductie in uw eigen keuken? Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies. Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken op 0227 – 76 00 60.