Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Voordelen van een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

Steeds meer mensen kiezen ervoor: een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem. Ideaal voor in een kookeiland, maar ook voor andere keukenopstellingen. Etensgeuren en kookdampen worden direct weggezogen. Daarnaast neemt het minder ruimte in dan de klassieke afzuigkap. Benieuwd naar alle voordelen van een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem? Lees dan verder!

Energiezuinig

Wist u dat een geïntegreerd afzuigsysteem energiezuiniger is dan een afzuigkap? Dit komt doordat de dampen sneller worden afgezogen en een kortere afstand afleggen. Geuren en dampen worden dus sneller afgezogen en er is minder tijd nodig om goed af te zuigen. De afzuiging hoeft daardoor minder hard te werken en korter aan te staan. De afzuiging maakt ten opzichte van een afzuigkap ook minder geluid.

Ruimtelijke keuken

Doordat er geen afzuigkap hangt, krijgt de keuken een ruimtelijk aanzicht. Daarnaast krijgt u meer vrijheid bij het indelen van de keuken. U hoeft geen rekening meer te houden met de luchtafvoer en u kunt de kookplaat op iedere gewenste plek plaatsen. Kiest u voor een kookeiland? Dan is een geïntegreerd afzuigsysteem daar zeer geschikt voor. Daarmee behoudt u de open uitstraling van de keuken.

Ruime keuze

Bij Kroonkeukens kunt u kiezen uit verschillende systemen en merken. Zo hebben wij afzuigsystemen van BORA en ATAG. De verschillen tussen deze merken leggen wij u graag uit. Wilt u graag een geïntegreerd afzuigsysteem in uw kookplaat? Laat u dan goed adviseren hierover. In onze showroom kunt u het systeem bekijken en proberen. Maak nu een afspraak met onze keukenadviseur. Bel naar 0227 – 76 00 60 of maak gebruik van ons contactformulier.