Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Trend: keuken zonder greepjes

Greeploze keukens zijn helemaal in. Tegenwoordig hebben veel keukens geen knop of handgreep meer. Kroonkeukens heeft al veel moderne keukens zonder grepen mogen plaatsen.

Een greeploze keuken ziet er niet alleen strak uit, maar is ook erg functioneel. Dankzij technieken zoals soft-motion zijn greepjes overbodig geworden. Kroonkeukens biedt diverse keukens aan die greeploos zijn en kan deze keuken ook van (inbouw-)apparatuur voorzien. Wat dacht u van een prachtige stoomoven of een Quooker? U kunt uw greeploze keuken met diverse apparaten uitbreiden. Bij Kroonkeukens hebben wij een ruim aanbod aan keukenapparatuur. Om de greeploze keuken helemaal af te maken moet er een bijpassend keukenblad worden gekozen. Wij hebben veel keus en een groot aanbod keukenbladen in verschillende kleuren en diverse materialen.

Soft close

Dankzij de soft-motion techniek gaan keukendeuren en -lades zachtjes dicht. Wanneer u de lade of deur sluit worden deze afgeremd. Hierdoor wordt beschadiging voorkomen en worden kastjes nooit meer te hard dicht gegooid. Met de tip-on techniek gaan de kastjes en lades zonder greep gemakkelijk open. Wanneer u zacht tegen een keukendeurtje of -lade duwt gaan deze automatisch open. Hierdoor hoeft uw keuken geen greepjes meer te hebben en wordt de moderne keuken nog strakker.

Greeploze keuken plaatsen

Schaft u een nieuwe greeploze keuken aan bij Kroonkeukens? Dan is het mogelijk om ook de gehele verbouwing door ons te laten verzorgen. Dankzij onze complete keukenverbouwingsservice in één week heeft u geen omkijken naar de verbouwing. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van de verbouwing. Binnen één week staat uw volledig greeploze keuken in uw woning. Tijdens de verbouwing verzorgen wij de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen en afvoeren van uw oude keuken
  • Sloopwerk
  • Installatiewerk (gas, water en elektra)
  • Stucwerk
  • Timmerwerk
  • Leveren en plaatsen van de nieuwe keuken
  • Tegelwerk

Dit alles kunnen wij in één week voor u realiseren. Hierdoor heeft u geen last van langdurige verbouwingsoverlast in uw huis. Daarnaast heeft u niet te maken met diverse vaklui, maar bent u in één keer klaar bij Kroonkeukens.

Wilt u ook koken in een greeploze keuken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0227 – 76 00 60.

Trend: keuken zonder greepjes