Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Tips voor de keuken

We brengen heel wat uren door in de keuken. We smeren daar ons ontbijt, maken het avondeten klaar en borrelen er graag. Daarom is het fijn als de keuken er mooi uit ziet en is voorzien van alle gemakken. Met een paar kleine aanpassingen kan de keuken al een nieuwe look krijgen en extra comfort.

Kookspullen ophangen aan de wand

Keukengereedschap mag weer gezien worden, helemaal met de mooie spullen die tegenwoordig te koop zijn. Prachtige houten opscheplepels, mooie garden of een emaillen vergiet: het mag allemaal gezien worden. Geef deze items een prominente plek in de keuken en hang ze op aan een wandrek. Hierdoor heeft u de spullen ook nog eens voor het grijpen.

Natuur in de keuken

Haal groen in de keuken door wat leuke plantjes neer te zetten. Dit kunnen leuke vetplantjes zijn, maar ook tuinkruiden, basilicum of verse munt. Deze plantjes kunt u direct gebruiken om mee te koken en in heerlijke gerechten verwerken.

Trolley in de keuken

Een trolley zien we steeds vaker in het interieur en is ideaal voor in de keuken. Hier kunt u mooie spulletjes op stallen of juist gebruiken als extra opbergruimte. En wilt u de trolley ergens anders neer zetten? Dan kan dat gemakkelijk dankzij de wieltjes.

Opbergen

In de keuken is opbergruimte heel belangrijk. Alle potten, pannen, kruiden en andere keukenbenodigdheden moeten allemaal een plekje krijgen. Naast de standaard keukenkastjes zijn er talloze mogelijkheden om de keuken zo georganiseerd mogelijk te maken. Boekenplanken of -rekjes zijn perfect om keukenaccessoires in op te bergen. Daarnaast zijn (weck)potten heel geschikt om suiker, thee en pasta in op te bergen. Bewaar onder de gootsteen de schoonmaakmiddelen in een kratje om alles netjes te organiseren.

Woonkeuken

De keuken maakt een belangrijk en groot deel uit van de woning. Veel mensen betrekken daarom de keuken bij de huiskamer. Het wordt steeds meer een plek om tijd door te brengen. Met een paar kleine aanpassingen kunt u van de keuken al een echte woonkeuken maken. Maak bijvoorbeeld een barretje aan de keuken, zodat mensen tijdens het koken gezellig bij u kunnen zitten. Een lage vensterbank kan gemakkelijk worden benoemd tot bankje, wanneer u er een aantal kussens op legt.

Wilt u meer tips om uw keuken helemaal af te maken en aan te passen aan uw wensen en smaak? Loop dan binnen in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.