Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Tips bij het kiezen van een goede keukenindeling

Een keukenindeling kan een lastige puzzel zijn. U wilt de ruimte optimaal benutten en alles erin kwijt dat u nodig heeft in de keuken. Hoe richt u de keukenindeling zo gebruiksvriendelijk mogelijk in? Kroonkeukens heeft tips hoe u bepaalde elementen op de juiste manier indeelt. Zo komt u tot de perfecte keukenindeling voor uw woning!

Vorm van de keuken

Het begint bij de keuze voor de vorm van de keuken. Gaat u voor een rechte keuken of past een hoek beter bij uw huis? Heeft u veel ruimte voor de keuken, dan heeft u ook meer keuze. Kies dan bijvoorbeeld voor een keukeneiland, een U-vormige keuken of een parallelle keuken waarbij er twee keukenblokken tegenover elkaar staan. Bij Kroonkeukens kunnen wij uw ruimte en toekomstige keuken 3D weergeven. Wij maken een 3D-tekening van uw situatie, zodat u gemakkelijker een beslissing kunt maken.

Keukendriehoek

Bent u al bekend met de keukendriehoek? Dit is de driehoek waarin u de kookplaat, koelkast en spoelbak plaatst. In een keuken is ergonomie en gebruiksvriendelijk belangrijk. Des te beter u de driehoek heeft ingedeeld, des te minder afstanden u af hoeft te leggen tijdens het koken. U kunt sneller werken en heeft alles binnen handbereik. Zorg ervoor dat de afstand tussen de onderdelen van de keukendriehoek niet groter dan 8 meter is.

Waar plaats ik het apparatuur?

Plaats apparatuur zoals de oven ter hoogte van het werkblad. Hierdoor kunt u gemakkelijk eten erin zetten en er weer uithalen. De perfecte hoogte van de koelkast bepaalt u door het middelpunt van de koelkast ter hoogte van het werkblad te plaatsen.  

Advies over de keukenindeling

Bij Kroonkeukens helpen wij u graag met het bepalen van uw ideale keukenindeling. Voor iedereen is dit weer anders. In onze showroom laten wij u diverse mogelijkheden zien en geven wij u persoonlijk advies. Onze adviseur realiseert samen met u uw droomkeuken!