Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Sfeervolle greeploze keuken

Onlangs heeft Kroonkeukens deze sfeervolle en greeploze keuken bij een klant geplaatst. De witte keuken heeft nergens greepjes en werkt via een tip-on systeem. Dit betekent dat wanneer u zachtjes tegen een keukendeur of -lade duwt deze automatisch opent. Een greeploze keuken zorgt voor een strak en modern design. Zonder greepjes is het lastig om de kastjes of lades dicht te doen. Daarom bevatten de meeste keukenkastjes en -lades zonder greepjes de soft motion-techniek. Dankzij deze techniek worden de keukendeurtjes en lades afgeremd voordat ze sluiten.

Mooie afwerking

De witte keuken heeft een mooi werkblad van keramiek. Keramiek is vlek-, kras- en hittebestendig en ideaal om te gebruiken als werkblad in de keuken. Daarnaast is het onderhoudsvrij en gaat het lang mee. Om de keuken echt af te maken hebben wij in de keuken onder de kasten en in de koof spotverlichting verwerkt. Deze spotverlichting brengt extra sfeer in de keuken.

Keuken verbouwen in 1 week!

Bij Kroonkeukens verbouwen wij uw keuken in 1 week. Dankzij de intensieve samenwerking tussen Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollandse Kroon kunnen wij u een compleet pakket bieden voor het verbouwen van uw keuken. Samen zorgen wij ervoor dat er in 1 week een nieuwe keuken in uw woning wordt geplaatst.

De eerste dag halen we de oude keuken er uit en leggen we indien nodig de leidingen om. Op dag twee komt de stucadoor langs, wat op de derde dag kan drogen. De keuken wordt op dag vier geplaatst en de laatste dag worden de puntjes op de i gezet, de apparatuur geïnstalleerd en werkt alles! Wij regelen alles van A tot Z voor u en zullen u volledig ontzorgen.

Wij verzorgen alles voor u:

  • Verwijderen en afvoeren van uw oude keuken
  • Sloopwerk
  • Installatiewerk (gas, water en elektra)
  • Stucwerk
  • Timmerwerk
  • Leveren en plaatsen van de nieuwe keuken
  • Tegelwerk

Kroonkeukens voert alle werkzaamheden met zo min mogelijk overlast uit. Wij werken met een vaste planning en vaste onderaannemers waardoor uw keuken snel kan worden verbouwd en geplaatst.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of bent u toe aan een nieuwe keuken? Kom dan langs bij Kroonkeukens of stel uw vraag via het contactformulier of bel naar 0227 – 760060.

Sfeervolle greeploze keuken