Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Redenen om voor een nieuwe keuken te kiezen

Twijfelt u of u uw keuken wilt laten vervangen? Een keuken is het centrale punt van het huis en gaat jarenlang mee. Past uw keuken nog bij uw interieur, smaak en leefsituatie? Zo niet, dan is dit het moment dat u de keuken volledig kunt aanpassen naar uw wensen. Wij delen een aantal redenen met u waarom een nieuwe keuken het overwegen waard is.

Volledig naar wens en voorkeuren

Tegenwoordig is alles mogelijk op het gebied van keukens. Opstellingen zoals u die in showrooms ziet, zijn enkel ter voorbeeld en geven een idee van de mogelijkheden. U kunt uit diverse opstellingen, kleuren, materialen en stijlen kiezen. Dit is volledig maatwerk en kan naar uw wensen en voorkeuren uit worden gevoerd. Bij Kroonkeukens bespreken we graag uw wensen en maken we een 3D keukenontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de keuken eruit zal komen te zien.

Diverse stijlen

Een nieuwe keuken koopt u niet zomaar. Een keuken gaat jarenlang mee, dus is het belangrijk dat u daar ook rekening mee houdt in uw keuzes. U kunt uit diverse kleuren kiezen. Wij adviseren om rekening te houden met uw smaak en daarbij ook te denken aan de toekomst. U kunt volledig uitpakken met de kleur, maar vindt u dit over 3 jaar nog steeds mooi? Daarnaast moet de kleur van de keuken ook goed bij de stijl van het huis passen. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van keukenkastjes en de mogelijke kleuren bekijken.

Materialen combineren

U zit niet vast aan bepaalde materialen. Het is daardoor mogelijk om materialen te combineren. Een keuken hoeft niet uit 1 materiaalsoort te bestaan, maar kan helemaal naar wens worden samengesteld. Combineer bijvoorbeeld een houten keuken met een betonkleurig blad. Of kies voor een strakke zwarte keuken met een marmer blad. Alles is mogelijk!

Apparatuur wordt steeds mooier, beter en slimmer

Steeds vaker zijn keukenapparatuur een accessoire en gadget in de keuken. Het moet tegenwoordig ook goed bij de uitstraling van de keuken passen. Dankzij de ontelbare mogelijkheden van nu kan dit allemaal. De afzuigkap hoeft geen doorn in het oog meer te zijn, maar wordt nu prachtig verwerkt in de keuken. Daarnaast worden apparaten steeds slimmer. U kunt ze bedienen via uw telefoon en de apparaten staan met elkaar in verbinding. Zo is het bij sommige kookplaten mogelijk om deze met de afzuigkap te verbinden. De afzuigkap gaat dan direct aan zodra u begint met koken.

Bent u toe aan een nieuwe keuken?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van een nieuwe keuken? Laat u dan adviseren en inspireren in onze showroom. U kunt hier diverse voorbeeldkeukens bekijken, alle materialen zien en voelen en krijgt advies van onze specialisten. We ontvangen u graag bij Kroonkeukens!