Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Redenen om te kiezen voor een keuken zonder bovenkastjes

Een nieuwe keuken begint met een goed ontwerp. Daarbij houdt u rekening met de indeling. Wilt u veel opbergruimte hebben, een kookeiland of juist een ruimtelijke keuken? Steeds meer mensen kiezen voor een keuken zonder bovenkastjes. Dit zorgt voor een rustig en ruimtelijke uitstraling. Wij geven u een aantal redenen waarom u zou moeten kiezen voor een keuken zonder bovenkastjes.

Ruimtelijk

Bovenkastjes zorgen ervoor dat een ruimte kleiner lijkt en het op u af komt. Het heeft veel invloed op het ruimtelijke gevoel van de keuken. Wanneer u kiest voor een keuken zonder bovenkasten, dan kiest u voor een ruimtelijke keuken met een open en rustige uitstraling. Doordat al uw keukenspullen en benodigdheden in de onderkasten zitten, kunt u er makkelijker bij en hoeft u nooit meer ver te rijken in een diepe bovenkast. U heeft daardoor meer overzicht en kunt daardoor de kasten netter houden.

Veel alternatieven

Bent u bang dat u zonder bovenkastjes te weinig opbergruimte in uw keuken heeft? Er zijn veel alternatieven die dit probleem oplossen. Wandplanken, nissen of dubbele laden zorgen voor meer opbergruimte. Kies voor een goede indeling en laat u adviseren over de mogelijkheden van andere opbergopties.

Kastenwand of apparatenwand

Om extra ruimte te creƫren kunt u kiezen voor een kastenwand of apparatenwand. De apparatuur zit dan in een aparte kastenwand, waardoor de basisopstelling van de keuken gebruikt kan worden als opbergruimte. Wanneer de apparatuur netjes weg valt in de muur, behoudt u de open uitstraling en ruimtelijkheid van uw keuken.

Bij Kroonkeukens adviseren wij u graag over uw nieuwe keuken, de juiste opstelling en hoe u voldoende opbergruimte behoudt. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.