Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Opbergruimte in de keuken

In de keuken worden veel spullen gebruikt, die ook allemaal een eigen plekje moeten krijgen. Opbergruimte is dan vaak ook een probleem in de keuken. Wij geven een aantal handige opbergtips voor in de keuken.

Een keuken met veel opbergruimte

Voorheen werden keukens kant en klaar geleverd en moest u het met de opbergruimte doen die deze keuken had. Tegenwoordig kunnen keukens volledig op maat worden gemaakt, waarbij u aan kunt geven waar extra opbergruimte moet komen. Elke centimeter van de keuken kan tegenwoordig worden benut. Hierdoor blijft de keuken netjes en heeft u toch alles binnen handbereik.

Benut de hoekkast

Heeft u een hoekkeuken of een hoekkast? Benut deze hoek dan goed. In een hoekkast kan een carrousel worden geplaatst, waardoor u niet zo diep in de kast hoeft te zoeken naar uw potten of pannen. De carrousel kan draaien, waardoor ook de ruimte achterin de kast goed wordt benut en u alles netjes op kunt bergen.

Werk in de hoogte en diepte

Benut iedere ruimte: een kastje met klepdeur boven de inbouwkoelkast of lade onder uw oven zijn perfecte plekken voor bakjes, snijplanken en onderzetters. In de hoogte werken creƫert extra ruimte. Hang bijvoorbeeld de kastjes ook aan de muur of leg manden boven op de keukenkasten.

Kies voor lades

Ladenkasten en planken zorgen ervoor dat u de volledige ruimte van een kast kunt benutten. De ruimte bovenin de kast wordt hierdoor nuttig. Met lades benut u de ruimte efficiƫnter dan met kastjes. Des te breder de lade, des te beter. Zo biedt een lade van 90 centimeter breed 20% meer ruimte dan twee lades van 45 centimeter. Kiest u voor lades, ga dan voor diepe lades.

Twee-in-een apparatuur

Kies voor twee-in-een apparatuur. Hierdoor hoeft er maar 1 apparaat in de keuken te worden geplaatst in plaats van twee. De ruimte die u overhoudt, kan worden ingezet als opbergruimte. Kies bijvoorbeeld voor een koelkast met vriesvak of een combi-oven die dient als magnetron en oven.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij de juiste indeling van de keuken of wilt u ruimtebesparende tips? Kroonkeukens denkt graag met u mee en heeft diverse oplossingen. Loop voor meer informatie binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 76 00 60.