Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Nieuwe keuken in onze showroom

Kroonkeukens heeft een prachtige nieuwe keuken in de showroom staan. Deze moderne keuken bevat de nieuwste snufjes en prachtig keukenapparatuur. Daarnaast heeft de keuken veel opbergruimte en beschikt het over een kast met een slim opbergsysteem. Lees snel meer over de nieuwe showroomkeuken.

Greeploze en strakke keuken

Onze nieuwe showroomkeuken is volledig greeploos. Hierdoor krijgt de keuken een strakke uitstraling. De kastjes gaan open door middel van een pushsysteem. Wanneer u zachtjes tegen het kastje drukt, gaat het keukenkastje open. De apparatuur in de keuken is ingebouwd en de stopcontacten in het werkblad zijn netjes weggewerkt. Hierdoor kan er geen vuil in de contacten komen en blijft de mooie uitstraling van de keuken bewaard. De keuken heeft een vijfpits kookplaat, waarvan één pit speciaal voor het wokken is. Onze nieuwe showroomkeuken heeft veel opbergruimte en bevat een hoge kast met een slim opbergsysteem.

Quooker Flex

In de showroomkeuken is een Quooker Flex geplaatst. Deze kokendwaterkraan heeft een soepele uittrekslag voor warm en koud water. Daarnaast biedt deze kraan dezelfde voordelen als de gewone Quooker. De kraan bespaart tijd, energie, water en is zeer veilig. Dankzij de kokendwater-stop kan de flexibele kraan geen kokend water geven als de uittrekslag uitgetrokken is. Daarnaast moet u eerst de dubbele-druk-draaibedieningsknop gebruiken voordat er kokend water uit de kraan komt. Met de flexibele kraan kunnen emmers gemakkelijk worden gevuld en grote voorwerpen en borden gemakkelijker schoon worden gespoeld. De Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom en roestvrij staal.

Novy-afzuigkap

Ook aan de afzuiging is gedacht in deze gloednieuwe showroomkeuken. De Novy-afzuigkap biedt extra bedieningsgemak met InTouch. Hiermee kunt u de afzuigkap bedienen vanaf de kookplaat. Maar de afzuigkap en kookplaat zijn ook apart te bedienen en er is geen afstandsbediening nodig. De afzuigkappen van Novy zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en bieden de best mogelijke ventilatieoplossing. Kom bij ons langs om alle uitvoeringen van de Novy-afzuigkappen te bekijken.

Ook een nieuwe keuken?

Bent u toe aan een nieuwe keuken of bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe showroomkeuken? Loop dan eens binnen in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef en bekijk onze nieuwste keuken met uw eigen ogen. Wij zijn dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur open en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Komt u liever ’s avonds langs? Maak dan een afspraak via ons contactformulier of bel naar 0227 – 76 00 60.

 

Nieuwe keuken in onze showroom