Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Nieuw in ons assortiment! Novy verlichting.

Uniek! Verlichting met een vleugje magie. Met Novi haalt u het in huis. Dankzij deze innovatieve technologie bedient u uw keukenverlichting in een handomdraai. Dit unieke design in keukenverlichting is zowel te krijgen als muurelement als hangende armatuur. Zo heeft u licht op het werkblad, een designlamp boven het kookeiland en sfeerlicht aan de bar.

Novy shelf: een wandplank als ledverlichting in je keuken

De Novy Shelf is met zijn minimalistische ontwerp een accessoire, wandplank en verlichting in één. Deze innovatieve wandverlichting is letterlijk in een handomdraai te bedienen dankzij de “Gesture Controle technologie”. Dit houdt in dat deze lamp reageert op de beweging van uw handen. Zo gaat het licht met handgebaren aan en uit, beweegt het licht met u mee langs het werkblad, verandert de kleur en is het licht dimbaar. Allemaal alleen met het gebruik van de handen.

 

Novy pendant: stijlvolle designhanglamp

Deze luxe en tegelijk functionele verlichting is boven de bar niet te missen. Novy begrijpt als geen ander dat de juiste sfeer en werkverlichting in een ruimte kan zorgen voor de juiste touch. De Novy pendant is een stijlvolle hanglamp die je door middel van handgebaren bestuurt. Naast dit slimme besturingssysteem, is het licht wisselbaar tussen intens wit en gekleurd licht. Met het minimalistische design is de Novy Pendant de eyecatcher van het kookeiland.

 

Novy wall: Onze innovatieve wandverlichting

Het centrum van het huis, de keuken. Of u nu kiest voor een 3-gangen diner of een snelle hap: de juiste verlichting is essentieel. De Novy wall is een innovatieve wandverlichting die bedienbaar is via Gesture Control. Kwalitatieve verlichting met een hoogtechnologische bediening gecombineerd met mooi design: dat maakt Novy baanbrekend.

 

Prachtige toevoeging aan de keuken

Novy verlichting is niet alleen handig, maar ook een luxe toevoeging aan uw keuken. Het is stijlvol en modern. Dankzij de verlichting wordt het een sfeervol geheel. Voor iedere keukenstijl is er een geschikte Novy oplossing.

 

Benieuwd welke Novy producten u nog meer kunt toevoegen aan uw slimme keuken of wilt u advies over het aanschaffen van Novy verlichting? Neem dan contact met ons op of bel naar 0227 - 76 00 60

.