Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Natuurlijke materialen verwerken in uw keuken

Marmer, hout, diverse soorten steen: we zien steeds vaker dat er natuurlijke materialen worden gebruikt in de keuken. Uw keuken voorzien van een warme sfeer en luxe uitstraling doet u met deze materialen. Er is ruime keuze. Daarnaast zijn natuurlijke materialen duurzaam en tijdloos. Een goede investering dus!

Steen

Steen kunt u op meerdere manieren laten terugkomen in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan een stenen vloer, werkblad of muur. Steen past bij elk interieur en zorgt voor een rustige en pure uitstaling. Naast het prachtige aanzicht van natuurstenen, is het ook onwijs praktisch.

Voorbeelden van stenen werkbladen zijn:

  • Graniet is een natuursteen dat ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Het materiaal van graniet bestaat uit mineralen. Deze mineralen bepalen de kleur van het geheel. Elk keukenblad van graniet is uniek. Het is voor 100% een natuurproduct is.
  • Composiet is niet volledig gemaakt van 100% natuurlijke producten. De samenstelling van composiet is namelijk 95% kwartsiet en 5% polyesterhars. Deze producten worden door middel van hoge druk gemengd en gevormd.

Hout

Hout is goed te combineren met steen. Elk houtsoort is anders en de verschillende soorten zijn ook goed met elkaar te combineren. U kunt hout op verschillende manieren terug laten komen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer, maar ook aan houten keukenkastjes en planken. Hout geeft een warme sfeer en kan vaak wel tegen een stootje.

Maak het geheel compleet

U hoeft materialen natuurlijk niet in de volledige keuken terug te laten komen. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde natuurlijke materialen subtiel in de keuken te verwerken met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een bronzen kraan of houten kookgerei. Deze kleine veranderingen vormen een prachtige toevoeging aan uw keuken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0227 – 76 00 60 of kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef!