Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keukenverbouwing door Kroonkeukens

Momenteel is Kroonkeukens druk bezig met de verbouwing van een keuken. Inmiddels zijn de bestaande keuken en de tegels verwijderd en is de installateur al langs geweest. Daarnaast zijn wij bezig met het plaatsen van een dakraam voor extra daglicht in de keuken. Ook voor deze klant verbouwen wij de keuken in 1 week en is niets ons te gek!

Uw keuken in 1 week volledig laten verbouwen

Het is echt mogelijk om uw keuken bij Kroonkeukens in 1 week volledig laten verbouwen. Door de intensieve samenwerking met bouwbedrijf Hollandse Kroon kunnen wij u een compleet pakket bieden voor de verbouwing van uw keuken en dit alles binnen 1 week! Hierdoor ervaart u zo min mogelijk lasten van de verbouwing en kunt u snel genieten van uw nieuwe keuken. Wij verzorgen alle werkzaamheden voor u:

• Oude keuken verwijderen en afvoeren
• Sloopwerk
• Gas, water, elektra (installatiewerk)
• Stucwerk
• Timmerwerk
• Uw nieuwe keuken leveren en plaatsen
• Tegelwerk

Kwaliteit en vakmanschap

Wij werken bij de keukenverbouwing met een vaste planning en met vaste onderaannemers. Alles om uw keuken zo snel mogelijk te verbouwen en plaatsen. Wij werken uitsluitend met vakbekwame mensen, zodat u gegarandeerd bent van een keuken van betaalbare kwaliteit.

Naast het ontzorgen bij het plaatsen van de keuken, ondersteunen wij u vooraf uiteraard eerst bij het uitzoeken van een geschikte keuken. Wij adviseren en begeleiden u bij het keuzeproces, zodat u uiteindelijk een keuken heeft die aansluit op al uw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u terecht voor een volledige keuken, inclusief werkblad en keukenapparatuur. Heeft u een aantal keuzes gemaakt? Dan gaat het ontwerptraject van start en maken wij een 3D-tekening, zodat u de juiste beslissingen kunt maken. Bent u er helemaal uit en tevreden? Dan kunnen wij gaan beginnen en verbouwen wij in 1 week uw keuken!

Bent u toe aan een nieuwe keuken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs bij Kroonkeukens, stel uw vraag via het contactformulier of bel naar 0227 – 760060.

Keukenverbouwing door Kroonkeukens