Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Keukenkastjes: welke greep kiest u?

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt veel kijken. In eerste instantie kijken we toch vaak naar het uiterlijk, aangezien de keuken echt een pronkstuk is in huis! Mooie grepen maken de keuken helemaal af. Als het gaat om de grepen van een keukenkastje is er veel mogelijk en heeft u diverse opties. Welke greep past bij uw keuken?

Keukenkastjes met knoppen

Kiest u voor een klassieke, landelijk keuken dan zijn knoppen perfect als keukengreep. Een knop geeft uw keuken een klassieke uitstraling. Knoppen voor keukenkastjes zijn er in alle soorten en maten: er zijn grote en kleine. Gladde en bewerkte, ronde en vierkante, enzovoorts. De knoppen worden altijd gemonteerd aan de kant waar het kastje opengaat, zodat deze nooit aan de verkeerde kant wordt opengetrokken.

Greeploze keukenkastjes

Gaat u voor een moderne en strakke keuken? Dan is het mooi om te kiezen voor greeploze keukenkastjes. Greeploze keukenkastjes zien er heel strak uit. Een voordeel van greeploos is dat er geen uitsteeksels zijn waar u aan kan blijven haken. De handgrepen zijn weggewerkt in de bovenkant van de lade of kast. U kunt hier uw vingers plaatsen en gemakkelijk het kastje openmaken.

Stangen

Wilt u niet meer misgrijpen? Dan is een stanggreep de perfecte oplossing voor uw keuken. Een stanggreep geeft een robuuste look aan uw keuken en wordt daarom ook geregeld gebruikt in moderne keukens. Stangen zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

Materiaalkeuze

Natuurlijk is niet alleen de vorm van de greep belangrijk voor de uitstraling van de keuken. Het kiezen van het materiaal van de greep is uw persoonlijke smaak. Op dit moment zijn messing en roestvrijstaal erg populair!

Wilt u nieuwe handgrepen op uw keukenkastjes of uw complete keuken laten renoveren? Onze adviseurs helpen uw graag verder. Kom langs voor voorbeelden in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.