Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keukenfronten

Keukenfronten zijn één van de belangrijkste onderdelen in de keuken en dat komt doordat ze een bepaalde uitstraling geven van de keuken. Maar het kiezen van een keukenfront dat bij uw keuken past is natuurlijk hartstikke lastig daarom hebben wij er een voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

MDF en Spaanplaat

MDF en Spaanplaat zijn beide goede opties voor keukenfront, dat komt omdat ze relatief goedkoop zijn en een prima kwaliteit hebben. Het enige verschil tussen MDF en Spaanplaat is dat MDF een ietwat betere kwaliteit heeft. Het enige nadeel van deze houtsoorten is dat ze niet zo goed tegen warmte en vocht kunnen. Daarom worden ze ook vaak afgewerkt met een laagje folie, fineer of een laklaag.

Fineer

Fineer  kan ook worden gebruikt als keukenfront omdat er met fineer veel kleur en materiaalsoort mogelijkheden zijn. Ook beschermt de fineer het materiaalsoort dat erachter zit.

Kunststof

Kunststof is een populaire keukenfront omdat het op elk soort kastje aangebracht kan worden en u uit uit veel kleuren kunt kiezen. Ook is het goed en makkelijk schoon te maken.

Lak

Lak kennen we vooral van de hoogglans keukens. Lak was altijd maatwerk en zeer prijzig. Het maatwerk is niet veel veranderd maar de prijs is wel een gedaald en betaalbaarder geworden. Een voordeel van lak is dat u precies uw kleur kan kiezen. Ook heeft het geen kwaliteits- en kleurverlies. Daarnaast kunt u het altijd nog probleemloos wegschuren en het opnieuw lakken. Gelakte keukenfronten gaan vaak langer mee dan de andere varianten.

Hout

U kunt er ook voor kiezen om uw keukenfronten van massief hout te laten maken. Het is vergeleken met de andere soorten wel een duurdere variant en is daarom ook minder populair ondanks de luxueuze uitstraling.

Wilt u weten welk keukenfrontje het beste in uw keuken past? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0227 76 00 60.