Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keuken in L of U-vorm

Er is veel mogelijk als het gaat om een nieuwe keuken. Van kleur tot materiaal en van greepjes tot keukenapparatuur. Maar bij het uitkiezen van een nieuwe keuken begint u altijd bij de basis: de vorm van de keuken. Deze keer lichten wij de L-keuken en U-keuken uit. Wat is er allemaal mogelijk met deze vormen en welke vorm past bij uw situatie?

L-keuken

De L-vormige keuken is een populair model. De grote open hoek die ontstaat door de vorm zorgt ervoor dat deze keuken erg functioneel is en past bij een woonkeuken. Het oogt als een warme en uitnodigende keuken. Daarnaast biedt de L-keuken veel opbergruime. Staat de keuken midden in de ruimte en staat een gedeelte vrij van de muur? Dan kunt u hieraan een leuke bar maken. Denk bij de L-keuken na over de indeling. Plaats het fornuis bijvoorbeeld aan de korte zijde en de vaatwasser en spoelbak aan de andere kant. Het einde van het lange werkblad is een geschikte plek voor een koelkast. Zo behoudt u voldoende werkruimte. Er zijn veel mogelijkheden met de L-vormige keuken en de keuken kan in iedere stijl en maat worden uitgevoerd.

U-keuken

De U-keuken staat vast aan twee muren en heeft vaak één losstaand deel. Aan dit losstaande deel kan een eetgedeelte worden gemaakt of barkrullen aan worden geplaatst. Komt de keuken in een kleinere ruimte? Dan staan alle zijden van de keuken tegen de muur aan, zodat er voldoende ruimte over blijft. De vorm van de keuken zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik heeft. De U-keuken kan in iedere stijl worden uitgevoerd. Dankzij de vorm is er genoeg ruimte voor extra apparatuur, heeft u veel werkruimte en is er voldoende plek voor een 5-pitsfornuis en grote spoelbak.

Niets is te gek bij Kroonkeukens

Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om keukens. Bij Kroonkeukens denken wij graag met u mee en ontwerpen wij de keuken die volledig aansluit op uw wensen en situatie. Geen wens is te gek bij Kroonkeukens. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan naar 0227 – 76 00 60, vul het contactformulier in of loop eens binnen bij Kroonkeukens aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.

Keuken in L of U-vorm