Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Inbouwkeuken

Wilt u ook een keuken die helemaal aansluit op al uw wensen? Dat kan! Kroonkeukens heeft een ruim assortiment aan kwaliteitsmaterialen voor keukenkastjes en aanrechtbladen. Ook heeft Kroonkeukens een ruime keus in de beste inbouwapparatuur en accessoires. Een inbouwkeuken kan helemaal naar uw wens samengesteld worden in iedere gewenste vorm en maat. Van modern tot klassiek, alles is mogelijk! De montage van een inbouwkeuken vraagt om specialistische kennis. Kroonkeukens in Hippolytushoef werkt daarom enkel met vakmensen die uw inbouwkeuken perfect kunnen plaatsen.

Uw keuken op maat gemaakt

Wanneer u een inbouwkeuken bij Kroonkeukens aanschaft komen wij bij u langs om alle maten en wensen op te nemen. Vervolgens stellen wij onder het genot van een kopje koffie of thee samen met u uw perfecte keuken samen. Door middel van 3D tekeningen kunnen wij laten zien hoe uw keuken eruit komt te zien. Wanneer u helemaal tevreden bent, maken wij de keuken op maat en komen deze bij u installeren.

Bij de installatie kan het voorkomen dat er iets nog niet helemaal perfect past. Dit is geen enkel probleem, onze vakmensen lossen dit ter plekke voor u op! Zij verzorgen niet alleen de inbouw van uw keuken, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking. Wilt u bijvoorbeeld de achterwand gestuukt of betegeld hebben? Geen enkel probleem! Wij kunnen ook uw vloer leggen of andere verbouwingswerkzaamheden verrichten. Dit alles kunnen wij in een week voor u verzorgen. Lees hier meer over de keukenverbouwing in 1 week.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0227 – 76 00 60 of vul ons contactformulier in.