Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Ideeën om stopcontacten weg te werken in de keuken

We kunnen niet zonder stopcontacten in de keuken. De waterkoker, het koffiezetapparaat en tosti-ijzer moeten er allemaal op worden aangesloten. Vaak zijn de stopcontacten een doorn in het oog en passen ze niet goed bij het mooie uiterlijk van de keuken. Wij geven tips hoe u stopcontacten kunt wegwerken in uw keuken.

Stopcontacten matchen met de keuken

U kunt de stopcontacten minder zichtbaar maken door ze in de exacte stijl van de keuken te laten maken. Maak de stopcontacten van een zwarte keuken bijvoorbeeld zwart en niet wit of laat het marmer van de keuken doorlopen in het stopcontact. Zo vallen de stopcontacten weg in de stijl van de keuken maar kunt u ze nog wel gemakkelijk gebruiken.

Stopcontactzuil

Met dit idee ziet u de stopcontacten helemaal niet meer. De stopcontact-zuil is de perfecte oplossing. Deze zuil kunt u gemakkelijk uit het keukenblad omhoog laten schuiven wanneer u een stopcontact nodig heeft. Wanneer u de stopcontacten niet nodig heeft, verdwijnt de zuil in het keukenblad, waardoor u de ruimte optimaal kan gebruiken en de stopcontacten uit het zicht zijn. Ideaal voor keukenapparatuur die u vaak gebruikt, maar niet altijd op het keukenblad heeft staan.

Onder de keukenkastjes

De ruimte onder de bovenkasten is vaak onbenut en niet zichtbaar. De perfecte plek voor extra stopcontacten. De stopcontacten zitten op een gemakkelijk bereikbare plek, maar niet meer vol in het zicht.  

Klepje voor het stopcontact

Door een klepje voor het stopcontact te plaatsen valt het stopcontact veel minder op. Het zit er nog wel maar is een stuk mooier afgewerkt. U kunt het klepje omhoog doen wanneer u de stekker in het stopcontact wilt doen en het sluit weer wanneer er niks in het stopcontact zit.

Stopcontacten wegwerken

Wilt u uw stopcontacten ook uit het zicht hebben? Kroonkeukens denkt graag met u mee over een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.