Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Grote keuken met kookeiland

Kroonkeukens deelt vol trots dit project met u. Onlangs hebben wij deze grote keuken mogen verbouwen. De keuken heeft een l-vorm en een los keukeneiland. Dankzij de vorm ontstaat er een barretje waaraan kan worden ontbeten of een gezellig drankje worden gedronken.

Keramiek keukenblad

De keuken is gemaakt van kunststof en er is gekozen voor de kleur shadow. Dit materiaal is zeer sterk en krasvast, daarnaast is het gemakkelijk in onderhoud. Vetspatten en andere vlekken poetst u dus gemakkelijk weg. Het keukenblad is van keramiek. Dit is geheel onderhoudsvrij en kras-, hitte- en vlekbestendig. Het blad is samengesteld uit natuurlijke materialen en dankzij het harde oppervlak bestand tegen slijtage.

Diverse apparatuur

Er zijn verschillende keukenapparaten in deze keuken geplaatst. Zo heeft deze keuken een groot fornuis van Falcon. Dit fornuis is maar liefst 90 centimeter! Ook de afzuigkap en achterwand zijn van Falcon. Het fornuis is zwart met chroom en heeft een prachtige strakke vormgeving. Dankzij de afmeting is dit fornuis van Falcon zeer geschikt om voor grotere groepen te koken. Het fornuis heeft een hetelucht oven en een bordenverwarmer.

Naast dit prachtige fornuis is er een Siemens Vaatwasser in de keuken geplaatst. Deze vaatwasser is slim, zuinig, snel en stil. Dankzij de diverse functies en intelligente programma’s wordt de vaat snel en goed gereinigd. Ook de Quooker Flex heeft een plekje gekregen in deze prachtige keuken. Dit is een kokendwaterkraan en mengkraan in één. Deze Quooker heeft een uittrekslang voor meer bereik en is uitgevoerd in het chroom. Daarnaast is er gekozen voor het COMBI+ reservoir. Deze is op zowel de koude- als de warmwaterleiding aangesloten. Hierdoor is het wachten op warm water verleden tijd.

Wilt u ook zo’n mooie keuken?

Krijgt u na het zien van deze mooie keuken ook verbouwingskriebels? Kroonkeukens kijkt graag samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Bel voor meer informatie naar 0227 – 76 00 60 of kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef. 

Grote keuken met kookeiland