Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Greeploze keuken met ATAG apparatuur

Kroonkeukens is weer bezig met een mooie klus: een prachtige keuken plaatsen bij een tevreden klant! Deze l-vormige keuken is volledig greeploos en heeft een houtlook.

Werkblad van keramiek

De keuken heeft een prachtig donker keramiek werkblad gekregen. Een werkblad van keramiek is geheel onderhoudsvrij en daarnaast ook nog eens kras-, vlek- en hittebestendig. Een keukenblad van keramiek is samengesteld uit natuurlijke materialen en geheel waterdicht wat het zeer geschikt maakt voor gebruik in de keuken. Het werkblad is daarnaast makkelijk te reinigen en hittebestendig, wat ervoor zorgt dat u in een schone keuken werkt. Een werkblad van keramiek gaat lang mee omdat het harde oppervlak bestand is tegen slijtage.

ATAG keukenapparatuur

In deze keuken zijn diverse apparaten van ATAG geplaatst. De keuken bevat een multifunctionele oven, een inductie 5-pits kookplaat, geïntegreerde koelkast en een gratis ATAG vaatwasser. De 5-pits kookplaat biedt voldoende ruimte om te experimenteren met nieuwe recepten en ingrediënten. Hierdoor kunnen er voldoende pannen tegelijk op het fornuis en wordt de volle breedte van de kookplaat gebruikt. Lees hier meer over onze actie op ATAG keukenapparatuur.

Snel kokend water dankzij Quooker

Naast de prachtige keukenapparatuur van ATAG is er ook een Quooker kokendwaterkraan in de keuken geplaatst. De kraan levert direct kokend water en is verkrijgbaar in diverse modellen. Het mooie aan de quooker is dat de kraan op het aanrecht staat en het reservoir netjes wordt weggewerkt in het keukenkastje daaronder. De Quooker bevat een kinderveilige bedieningsknop en een kraanuitloop die niet heet wordt. Hierdoor kan de kokendwaterkraan veilig worden gebruikt.

Toe aan een nieuwe keuken?

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Dan bent u bij Kroonkeukens aan het juiste adres. Wij adviseren u graag en helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Wilt u meer weten? Loop dan, zonder afspraak, binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0227 – 76 00 60.

Greeploze keuken met ATAG apparatuur