Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Een nieuwe keuken kopen

Een nieuwe keuken koopt u niet zomaar. Daar wilt u goed over nadenken en de juiste keuzes over maken. Waar begint u en wat is belangrijk om rekening mee te houden? Ga goed voorbereid aan de slag met de tips van Kroonkeukens.

Inspiratie opdoen

Er is niks mis met rondkijken en afkijken. Wanneer u begint met het inventariseren van de wensen en eisen, is het belangrijk om dit goed op een rijtje te krijgen. Wat mag er echt niet ontbreken in uw keuken? Denk niet alleen aan de tegels en kleur, maar ook aan de apparatuur. Blader door keukenbladen, kijk bij anderen thuis of gebruik Pinterest. Hier kunt u veel inspiratie opdoen. Daarnaast kunt u bij anderen navragen wat zij belangrijk vinden en waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt als het om de keuken gaat. Wellicht biedt het u nieuwe inzichten.

Indeling

De indeling is een belangrijk onderdeel van de keuken. U bepaalt met de indeling waar wat komt en dus ook waar welke aansluiting moet zitten. Waar wilt u stopcontacten hebben en waar de kraan? Bedenk welke indeling voor u het meest praktisch is. De koelkast wordt vaak vlak bij de kookplaat geplaatst en de vaatwasser bij de spoelbak. Kiest u voor een open keuken, dan is het belangrijk dat deze goed past bij de ruimte waar het aan grenst. Vergeet bij de indeling ook de werkruimte niet. We raden aan om voor een werkvlak van minimaal 120 cm te kiezen.

Sfeer

Materialen bepalen voor een groot deel de sfeer. Met name het werkblad van de keuken zal sfeerbepalend zijn. Het is een groot oppervlak, waardoor de keuze van het materiaal erg belangrijk is. Hout geeft een mooie en warme sfeer aan de keuken. Beton maakt het wat industriëler. Daarnaast speelt gemak ook een grote rol. Sommige materialen zijn gemakkelijk af te nemen en zijn onderhoud- en krasvrij.  

Schets en voorbeeldplattegrond

Maak van te voren een plattegrond op schaal. Waar wilt u wat hebben en wat zijn de afmetingen? Neem daarbij ook de stopcontacten, waterleidingen en luchtafvoer mee. Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bij Kroonkeukens helpen wij u hier graag bij. Wij kunnen een 3D-tekening van de keuken maken, zodat u een goed beeld krijgt.

Showroomkeukens

Kom langs in de showroom van Kroonkeukens. Wij hebben diverse showroomkeukens staan, waar u inspiratie aan op kunt doen. Daarnaast kunnen wij diverse materialen en opties laten zien. Samen zorgen wij ervoor dat uw nieuwe keuken helemaal naar wens en smaak is.

Graag tot snel in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef!