Koks kiezen Kroonkeukens!

Binnen 1 week jouw keuken verbouwd!

Kroonkeukens heeft deze nette keuken binnen 1 week volledig verbouwd! Ook de kozijnen zijn tijdens deze verbouwing in de gevel geplaatst. De keuken met moderne uitstraling is voorzien van allerlei moderne apparatuur en is afgewerkt met luxe materialen.

-          Front Grigio

-          Pelgrim stoomoven, inductiekookplaat

-          Liebherr koelkast

-          Novy afzuigkap (schouw model)

-          Quooker Fusion

-          Keramiek blad

Uw keuken is natuurlijk een erg belangrijk onderdeel van uw woning. Daarom is het prettig als de keuken snel kan worden verbouwd. Dit kan bij Kroonkeukens! Van het slopen van uw oude keuken tot het plaatsen van uw nieuwe keuken, gegarandeerd binnen 1 week!

Uw keuken binnen 1 week verbouwen doen wij in samenwerking met bouwbedrijf Hollands Kroon. Vanaf begin tot het eind verzorgen wij alle werkzaamheden met zo min mogelijk overlast. Bovendien bent u verzekerd van uw aankoop en heeft u afbouwgarantie, omdat bouwbedrijf Hollands Kroon aangesloten is bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de Nederlandse bouw. Daarnaast is Kroonkeukens een CBW-erkende keukenzaak. Als u in zee gaat met een CBW-erkend bouwbedrijf, bent u verzekerd van 3 jaar productgarantie.  

In de showroom van Kroonkeukens kunt u de sfeer proeven van diverse keukenmodellen, zo krijgt u een beeld bij de mogelijkheden op keukengebied.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een complete verbouwing van uw keuken binnen 1 week? Kom langs bij Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. Kijk voor meer informatie op www.kroonkeukens.com of bel naar 0227-760060. Volg ons ook op Facebook en Twitter. Vragen stellen kan ook via ons contactformulier.

Binnen 1 week jouw keuken verbouwd!