Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Een geheel nieuwe keuken + verbouwing in slechts 1 week

Een keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning. Als u deze wilt gaan verbouwen is het belangrijk dat dit snel en vakkundig aangepakt wordt. Kroonkeukens garandeert dat de verbouwing van een keuken in 1 week klaar kan zijn. Zo zit u niet langdurig in de rommel en heeft u er geen omkijken naar, wij regelen namelijk alles voor u.

Voordat u kiest om uw keuken te laten verbouwen moet u natuurlijk goed nadenken over wat u precies wilt en wat uw budget is. Wij helpen u graag bij deze keuze. In onze showroom kunt u de meest recente keukentrends beleven en bekijken. Ook voor uw keukenapparatuur zijn wij het juiste adres. Wij geven tot wel 5 jaar garantie op onze apparaten.

Complete verbouwservice 

Als u gaat verbouwen, komt er altijd meer bij kijken dan u denkt. Uw oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er mogelijk nog gesloopt moeten worden, afhankelijk van de wensen voor uw nieuwe keuken. Misschien moeten er wel leidingen worden verlegd of moet de vloer na de verbouwing hersteld worden. Vaak komt er nog stuc- en tegelwerk bij kijken. De nieuwe keuken moet geïnstalleerd en gemonteerd worden. Dit kunnen wij u allemaal uit handen nemen. Wij voeren alle werkzaamheden met zo min mogelijk overlast uit en zorgen voor een perfecte afwerking.

Omdat wij een CBW-erkende keukenzaak zijn bent u verzekerd van uw aankoop en u heeft de zekerheid van afbouwgarantie.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een complete verbouwing van een keuken binnen een week? Kom dan snel langs in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. U kunt ons ook altijd bellen voor een afspraak op 0227-760060 of laat een reactie achter in ons contactformulier.