Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Dunne keukenbladen

Een nieuwe trend in de keuken is het dunne keukenblad. Een dun keukenblad geeft de keuken een luxe en stijlvolle uitstraling. Daarnaast wordt het gemaakt van sterk materiaal, waardoor het lang mee gaat en het van hoge kwaliteit is. Welk materiaal is het meest geschikt voor een dun keukenblad? Kroonkeukens geeft u tips!

Strak en modern

Dunne keukenbladen passen, dankzij de strakke uitstraling, het beste in een moderne keuken. Zo past het keukenblad perfect bij een greeploze keuken of een kookeiland. Het is een subtiel detail in de keuken en springt dankzij de luxe uitstraling in het oog. Het is een prachtige toevoeging aan uw keuken.

Materiaal voor een dun keukenblad

Niet ieder materiaal is geschikt om in te zetten als dun keukenblad. De volgende materialen kunnen hier wel voor gebruikt worden:

  • Composiet: composiet heeft een natuurlijke uitstraling, maar is niet volledig natuurlijk. Aan de mineralen wordt bindhars en pigmenten toegevoegd, wat ervoor zorgt dat het sterk is. Daarnaast is composiet (redelijk) krasbestendig en onderhoudsarm. Het materiaal leent zich perfect voor een dun keukenblad.
  • Keramiek: dit materiaal is zeer geschikt voor een dun keukenblad. Keramiek is vlek- en hittebestendig en daarnaast zeer hygiĆ«nisch. Een keramiek keukenblad kan al in 12 mm dikte worden gemaakt, wat zeer dun is.
  • Glas: dit product wordt niet vaak gebruikt als keukenblad. Maar is wel zeer geschikt als dun keukenblad. Doordat het heel sterk is kan het nagenoeg niet breken. Daarnaast zorgt het voor een unieke uitstraling. Het glazen keukenblad kan zo worden afgewerkt dat het perfect aansluit bij de rest van uw keuken.

Wilt u meer weten over dunne keukenbladen? Loop dan eens binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 76 00 60.