Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

De Quooker kraan en zijn voordelen

De Quooker is een kraan die direct kokend water kan leveren. Dit gebeurt door middel van een reservoir in het kastje onder het aanrecht. Er kan gekozen worden voor een kokend-water-kraan met aparte mengkraan, maar er kan ook gekozen worden voor de Quooker Fusion. Hierbij is er één kraan voor warm, koud en kokend water. Inmiddels hebben 1 op de 5 huishoudens een Quooker in de keuken.

Duurzaam

Het reservoir van de Quooker bevat een hoog vacuümisolatie dat ervoor zorgt dat energie bespaard wordt. Door deze isolatie heeft de Quooker een stand-by verbruik van 5 cent per dag. Wanneer er gekozen wordt voor de Quooker Combi, kunt u echt gaan besparen, want deze rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken. Deze is maar liefst 60% zuiniger dan andere kokend-water-kranen en verbruikt 50% minder energie dan een keukenboiler.

Veiligheid

Elk jaar worden er honderden ongelukken veroorzaakt door omvallende waterkokers. Dit gebeurd vooral veel met kleine kinderen, maar met de Quooker is dat verleden tijd. De Quooker heeft namelijk een kindveilige bedieningsknop en de kraanuitloop is dubbelwandig zodat deze niet heet is aan de buitenkant. Er zit ook een lichtring in de kraan die gaat gloeien bij aanraking van de bedieningsknop. Ook is de waterstraal niet massief, maar is deze druppelvormig om verbranding te voorkomen. De kraan is in hoogte verstelbaar, zodat het uitloopvlak boven het te vullen voorwerp komt. Hierdoor zal het water niet spatten en verbrandt u zich niet.

Wilt u meer weten over de Quooker en hoeveel u kunt besparen? Komt u dan eens langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 76 00 60.