Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

De nieuwste vaatwassers van pelgrim

Pelgrim brengt een lijn met maar liefst 8 nieuwe vaatwassers op de markt. De vaatwassers van Pelgrim passen in iedere keuken en spelen in op diverse behoeften. Denk hierbij aan XL-versies, een derde lade, waterverbruik van maar 7 liter, een A+++ energielabel of een geluidsniveau van maar 41 dB(A). In dit artikel vertellen wij meer over de nieuwe  vaatwassers van Pelgrim.

Makkelijk te bedienen

De vaatwassers van Pelgrim zijn gemakkelijk te bedienen en hebben geautomatiseerde programma’s. Het gewenste programma stelt u in door druk-of tiptoetsen. Een programma is herkenbaar aan de iconen. Wanneer de vaatwasser beschikt over tiptoetsen, dan is het geheel glad. Dit zorgt voor extra schoonmaakgemak. Het ingestelde programma, inclusief tijdsduur, wordt weergegeven in het LED display.

Energielabel A+++

De nieuwe vaatwassers van Pelgrim bevatten het energielabel A+++. De vaaswasser beschikt over een krachtige motor, een waterbesparend programma, optimaal zuinige programma’s en specificaties zoals TotalDry. Al deze voordelen zorgen voor een laag water- en energieverbruik. Wat u ook wilt reinigen, de machine past zich hiernaar aan. De geavanceerde AutoProgram past automatisch de temperatuur en tijd van het programma aan dat past bij het soort vaat.

Meer ruimte en goed overzicht

De vaatwassers bieden ruimte voor alle vieze vaat. Het interieur maakt het indelen van de vaatwasser makkelijk. Met een speciale la voor bestek, wordt ruimte gecreëerd voor ander servies. De vaatwasser is nóg makkelijker in te delen door een mooi weggewerkt LED licht in de vaatwasser.

Geen vieze luchtjes uit de vaatwasser meer

Heeft u vaak last van vieze geurtjes in de vaatwasser? Dat is verleden tijd met de nieuwe machines van Pelgrim. Zij hebben namelijk de IonTech technologie ontwikkeld. Dit ingebouwde systeem verdrijft luchtjes en laat de vuile vaat weer fris ruiken.

Snelle vaatwasser met schone vaat

De nieuwste vaatwassers beschikken over een SpeedWash programma. Viert u een feestje of heeft u servies nodig voor de volgende gang? Dit programma klaart de klus binnen 15 minuten. Uw vaat is snel weer schoon! Elk ander programma kan ook worden verkort door de tijdsduurverkorting in te schakelen.

De stilste vaatwassers

Een vaatwasser maakt altijd geluid. Dit kan storend zijn, zeker wanneer u thuis werkt of een jonge baby heeft. Pelgrim heeft de stilste vaatwasser geproduceerd. Deze vaatwassers maken slechts 41 dB(A) aan geluid. Dit komt door het gebruik van speciale isolatie, een efficiënte motor en de beste materialen. U zal niet eens merken dat de vaatwasser bezig is.

Een nieuwe vaatwasser bestellen

Wilt u ook een vaatwasser met de nieuwste specificaties. Kroonkeukens helpt u hier graag bij. Wilt u meer informatie? Maak direct een afspraak via het contactformulier of bel naar 0227 – 76 00 60.