Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

De nieuwste keukentrends

Bent u toe aan een nieuwe keuken of heeft uw oude wat verfrissing nodig? Daarvoor hebben we deze nieuwe keukentrends op een rijtje gezet. Zodat uw keuken weer wat kan opfrissen en er weer helemaal voldoet aan uw wensen.  

Zwart is het nieuwe wit

Ondanks dat wit vroeger heel erg in was (en nu nog steeds) komt zwart nu als de nieuwe favoriet. Veel mensen houden van de matzwarte kleur en willen die ook graag toepassen in hun keuken, dat komt doordat zwart veel luxe en contrast biedt. Zwart is ook toe te passen op elke keuken, bijvoorbeeld bij moderne keukens voor een strakke uitstraling of bij klassieke keukens voor een warme of koude uitstraling.

Veel kleur

Als u zwart en wit nou niks vindt, dan is kleur op kleur op kleur misschien wel iets voor u. Het is één van de nieuwe trends die is overgewaaid van de modewereld. Door verschillende texturen en materialen te gebruiken en te combineren, kunt u uw eigen keuken totaal personaliseren naar uw smaak en het zijn eigen uitstraling geven.

Natuur

Deze trend is heel breed en kan op veel manieren gebruikt worden. U kunt bijvoorbeeld groen en aardetinten gebruiken.  Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de materialen die de natuur ons geeft, denk daarbij aan ruwhout, onbehandeld staal, goud en beton. Als u dit alles niets vindt kunt u ook nog planten en bloemen gebruiken, hierdoor straalt uw keuken ook een rust uit.

Automatisering

Omdat er overal om ons heen machines en robots komen die het werk voor ons makkelijker maken, vinden we het soms vervelend om weer in de keuken te staan. Automatisering van de keuken is daarom de toekomst. Denk hierbij aan ovens die een voorgeprogrammeerd programma hebben of een ingebouwde timer die ervoor zorgt dat de frituurmandjes automatisch uit de frituur worden gehaald. Automatisering zorgt voor tijdswinst en gebruiksvriendelijk gemak en staat daarom ook in dit rijtje.

Indoor gardening

Indoor gardening oftewel binnenshuis tuinieren is in de keuken zowel decoratief als functioneel. Decoratief omdat de planten gezelligheid en warmte uitstralen en goed te combineren zijn met de trend “Natuur”. Nu kunnen die decoratieve planten ook nog eens functioneel zijn omdat u eetbare planten kunt gebruiken, zoals tomatenplanten, basilicum etc. Hierdoor kunt u verse producten verwerken in uw maaltijden.

Wilt u meer weten over de nieuwe trends of bent u toe aan een nieuwe keuken? Kroonkeukens helpt u graag. Kom langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef om de mogelijkheden te bespreken.