Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

De nieuwste apparaten van ATAG bij Kroonkeukens

Kroonkeukens blijft zich graag vernieuwen en houdt de nieuwste ontwikkelingen op keuken- en badkamergebied goed in de gaten. Niet alleen op het gebied van keukentrends, maar ook keukenapparatuur zoals kookplaten en ovens. Wij lichten graag twee nieuwe prachtige apparaten van ATAG uit. In dit artikel vertellen wij u hier meer over en laten we de werking van de apparaten zien. Leest u mee?

ATAG – Free Area inductiekookplaat

ATAG biedt extra veel vrijheid tijdens het koken dankzij hun Free Area inductiekookplaat. Het handige aan deze kookplaat is dat de pannen overal op de inductiekookplaat geplaatst kunnen worden. Met het handige en duidelijke bedieningspaneel in de kookplaat kunt u heel eenvoudig de kookplaat instellen. U bent niet meer gebonden aan vaste kookzones, maar u heeft één grote kookzone. De kookplaat heeft een automatische panherkenning en meet de grootte van de pan. Daar wordt vervolgens de warmte op afgestemd.

Hoe de kookplaat precies werkt ziet u in onderstaande video.

 

ATAG Hood-in-hob – Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is voor veel mensen een grote wens. Dit is een echte toevoeging aan uw keuken. De ATAG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging heft een twin filter systeem. Dit systeem filtert op efficiënte wijze de lucht dubbel, door 1 filter. De kookplaat bevat een flexibele zone, waardoor u één groot kookoppervlak heeft. Daarnaast heeft het een eenvoudige bediening en een aantal automatische programma’s.

Meer weten over deze inductiekookplaat? Bekijk het in onderstaande video.

 

 

Bent u benieuwd naar de keukenapparaten en welke mogelijkheden er nog meer zijn? Kroonkeukens adviseert u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op.