Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

De kookveldafzuiging van Bora

Modern, praktisch, stil en super handig: dat is de kookveldafzuiging van Bora. De afzuiging in de keuken is vaak niet het mooiste onderdeel, maar wel een belangrijk onderdeel in de keuken. Bora heeft daar een oplossing voor bedacht en komt met een mooi afzuigsysteem dat in het werkblad zit: de kookveldafzuiging. Kroonkeukens is dealer van Bora en vertelt u graag meer over dit mooie systeem.

Diverse afzuigsystemen

Bora heeft drie afzuigsystemen: Classic, Professional en Pure. Het Pure afzuigsysteem is een instapoptie en heeft een rond design. Het kan verwerkt worden in een inductiekookplaat en kan zowel als luchtafvoer- als recirculatiesysteem worden geleverd.

De Bora Classic is aanpasbaar aan iedere situatie. Het kan worden ingezet als opzetelement, maar ook als vlak ingebouwd worden. Hierdoor zijn er diverse mogelijkheden om het afvoersysteem van Bora te combineren met het kookveld. Het wordt subtiel in de keuken verwerkt en heeft een mooi design.

Bora Professional is zeer geschikt voor koks. Er zijn veel mogelijkheden dankzij de krachtige kookvelden, de goede afzuiging en de draaiknoppen van massief rvs. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de Bora Professional lang meegaat.

Voordelen van Bora afzuigsystemen

De afzuigsystemen van Bora hebben diverse voordelen:

  • Uiterst stil: ook op het hoge vermogen is dit systeem stil. Dat komt door de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor.
  • Gemakkelijk te reinigen: de onderdelen die in contact komen met kookdampen kunnen gemakkelijk worden verwijderd en vervolgens schoon worden gemaakt.
  • Minimalistisch design: alle systemen hebben een prachtig modern en minimalistisch design. Dat past bij iedere keuken en iedere kookplaat.
  • Energiebesparende motor: de moderne motoren met de nieuwste technologieën garanderen een maximale energie-efficiëntie en looprust, maar bieden ook de beste prestaties.

Wilt u ook koken zonder vervelende kookluchtjes? De systemen van Bora bieden de uitkomst. We leggen u hier graag meer over uit in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0227 – 76 00 60.