Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

De keukentrends van dit jaar!

Zwart is en blijft een keukentrend 

De trend zet ook dit jaar weer door. Een complete zwarte keuken, of diverse zwarte elementen terug laten komen in je keukenontwerp; een trend die onverminderd populair blijft. Vooral de veelzijdigheid van een zwarte keuken zorgt ervoor dat er veel keuze is op dit gebied en is er voor iedere wens een toepasbare stijl mogelijk met zwarte elementen of een compleet zwarte keuken. Zwart valt met alle kleuren en stijlen te combineren en zorgt ervoor dat uw keuken een echte Eyecatcher is in de woning. 

 

Neutraal: een tijdloze keuken 

Neutrale tinten zijn al een tijdje trendy in interieurland, en nu trekt deze trend zich ook meer door richting de keukenwereld. Rust, overzicht, less is more (minimalistisch) en naturelle kleuren; een keuken creëren die jarenlang meekan. Naturelkleuren waar voornamelijk veel van gebruik gemaakt wordt zijn wit, zwart en beige (in allerlei soorten kleurtinten). En het fijne van deze trend is, dat er zoveel mogelijkheden zijn. 

 

Een keuken met gouden accenten 

Een luxe en warme uitstraling zie je dit jaar ook steeds meer voorbijkomen. Gouden accenten in het interieur én in het keukengedeelte zorgen voor een mooie eenheid en creëren een prachtige sfeer in de woning. Elementen waar vooral gebruik wordt gemaakt van gouden accenten zijn voornamelijk kranen, wasbakken, kastdeuren en kastgrepen. Gouden accenten worden ook vaak gecombineerd met de marmerlook. 

 

Duurzaamheid in de keuken 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook in de keukenwereld wordt dit bij veel mensen als belangrijk gezien. Duurzame producten zijn meestal van goede kwaliteit en steeds meer producten worden geproduceerd voor een vergelijkbare prijs als producten die als minder duurzaam worden gezien. Kwaliteit boven kwantiteit wordt massaal gekozen. 

 

Wilt u uw droomkeuken creëren? 

Een keuken die aansluit op al uw wensen? Kroonkeukens gaat graag met u aan tafel en bespreekt alle mogelijkheden om uw droomkeuken te realiseren. Onze service gaat van advies tot installatie en alles daartussenin. U bent verzekerd van een keuken van kwaliteit bij Kroonkeukens! 

 

Maak vrijblijvend een afspraak online of bel ons op 0227 – 760060.

De keukentrends van dit jaar!