Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Advies bij het kopen van een keuken

Voordat u een nieuwe keuken gaat kopen neemt u natuurlijk eerst rustig de tijd om eens goed rond te kijken, dat snappen wij. In dit artikel geven wij u graag wat advies over zaken die voor u belangrijk zijn en die het besluit voor een nieuwe keuken wellicht wat eenvoudiger maakt. 

Bepaal uw afmetingen

Als keukenspecialist maken wij geregeld mee dat men vergeet om de keuken op te meten. De eerste stap die u zet voor het aanschaffen van een (nieuwe) keuken zou daarom ook moeten zijn: het bepalen van de afmetingen. Zonder de juiste maten is onmogelijk om een op maat gemaakte keukentekening te maken. Bijzondere voorwerpen zoals ramen, deuren, radiatoren en koven kunnen behoorlijk bepalend zijn voor een ontwerp. Zorg er dus ook voor dat u met deze informatie naar een specialist gaat. 

Samenstellen van de juiste kleurcomponenten

Na het opmeten van de maten van uw keuken moet voor ogen hebben welke kleursamenstelling u wilt gebruiken. Welk type keukendeur, keukenblad, afwerking en welke inbouwapparatuur gaat u gebruiken? Gaat u bijvoorbeeld voor een uitgebreide oven of is een simpel model voldoende? Het is dus belangrijk om goed voor ogen te hebben welke kleuren en welke componenten u wilt gebruiken voor uw keuken. Kroonkeukens geeft u bij deze keuze graag advies. 

Wees tevreden met uw aankoop

Zodra u door het onderhandelingsproces bent gekomen en het eens bent over de prijs van uw product mag u uzelf best een schouderklopje geven. Na al dat zoekwerk heeft u een keuze kunnen maken. Binnenkort kunt u gaan genieten van een keuken die u geheel zelf heeft uitgekozen

Tot slot

Het kiezen van een juiste doet u niet van de een op andere dag, neem daarom altijd de tijd om u goed te oriënteren. Wilt u meer weten over het kopen van een keuken? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 0227 - 76 00 60. U bent ook welkom in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.