Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Woonmaand bij Kroonkeukens

Oktober = woonmaand! De dagen worden korter, de temperatuur daalt en men gaat meer tijd in huis doorbrengen. Het is de perfecte tijd om uw interieur en woning onder de loep te nemen en het helemaal te herinrichten. Daarbij moeten ook de keuken en badkamer niet worden vergeten.

Wat is de woonmaand?

Oktober is uitgeroepen als woonmaand omdat we meer tijd in huis gaan door brengen. In de oktober woonmaand zijn er veel beurzen, acties en events om inspiratie op te doen voor uw huis. Geheel volgens de nieuwste trends en kleuren kunt u uw hele huis restylen.

De trends van 2019

In de oktober woonmaand worden alle trends van 2019 voor het najaar onder de aandacht gebracht. Wij zetten alvast een aantal trends voor u op een rijtje:

Slimmer wonen

Het is soms niet meer bij te houden welke nieuwe technologische snufjes er op de markt worden gezet. Er wordt nu veel gefocust op slimmer wonen. Ook in de keuken zijn al veel apparaten slim en wordt hier op in gespeeld. Tijdens de woonmaand worden er veel verschillende technologische producten onder de aandacht gebracht.

Kleuren en materialen

Kleuren die u veel zult tegenkomen tijdens de oktober woonmaand zijn pasteltinten (oudroze, warm grijs), beige tinten, okergeel, donkerbruin, donkergroen, wijnrood, donkerpaars, petrol blauw en donkergroen. Materialen die veel zullen terugkomen zijn zwart staal, accenten van hout en donkergrijs beton. Een houten keuken kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met een betonnlook werkblad.

Natuur naar binnen

Het maakt niet uit waar u inspiratie op gaat doen in de woonmaand, u komt overal de natuurtrend tegen. Houten materialen, veel groene en warme kleuren zorgen voor een natuurgevoel binnen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie groene keuken of voor een groene achterwand en een houten keuken.

Oktober woonmaand bij Kroonkeukens

Bij Kroonkeukens is het natuurlijk ook oktober woonmaand. Op zondag 13 oktober is er in onze showroom een keuken- en badkamershow van 11.00 tot 16.00. Onze huiskok Wim voorziet iedereen van hapjes, geeft kookadviezen en vertelt over de werking van de apparatuur. Ons verkoopteam vertelt u alles over de nieuwste trends op het gebied van badkamers en keukens. En wilt u dan toch na al die inspiratie uw hele huis omgooien? Geen probleem! Wij hebben een volledige verbouwingsservice voor uw badkamer en keuken. Komt u ook?

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer 0227 – 76 00 60. U bent van harte welkom in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.

Woonmaand bij Kroonkeukens