Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Wijnkoelkast in de keuken

Een wijnkoelkast in de keuken, wie wil dat nou niet? Als u van wijn houdt is het een waardevolle toevoeging aan uw keuken. Deze koelers zijn stijlvol en modern en kunnen mooi worden weggewerkt in de keuken. Het is een echte eyecatcher waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u nog meer weten over de wijnkoelkast? Lees dan verder.

Uw wijn is altijd de juiste temperatuur

Natuurlijk kunt u uw wijn in de koelkast bewaren, maar de koelkast staat op een algemene temperatuur en wordt meerdere keren op een dag geopend. Hierdoor is de wijn niet op de meest ideale temperatuur die het zou moeten hebben. Met een wijnkoelkast kunt u zelf instellen wat de temperatuur moet zijn. Er bestaan zelfs koelers die op twee verschillende temperaturen kunnen koelen, waardoor u bijvoorbeeld wit en rood op een andere temperatuur kunt koelen. Hierdoor blijven de wijnen op de juiste temperatuur.

Langer genieten van uw wijn

De constante temperatuur van de wijnkoelkast zorgt ervoor dat de smaak van de wijn langer goed blijft. Hierdoor kunt u de wijn langer bewaren. Bewaar uw wijnen tussen de 10 en de 13°C en u gaat veel langer van uw wijn kunnen genieten.

Voordelen

Omdat de wijn op de gewenste temperatuur wordt bewaard, heeft het ook gelijk de juiste temperatuur om uit te serveren. Daarnaast is het een tochtvrije plek waardoor de wijn zijn kwaliteit behoudt. Wijnkoelkasten zijn zo ontworpen dat ze lichte trillingen op kunnen vangen. Hierdoor kunnen de flessen in alle rust worden bewaard.

Wilt u voortaan ook wijnen schenken die altijd de juiste temperatuur hebben? Kies dan voor een wijnkoelkast. Kroonkeukens adviseert u graag. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 0227 – 76 00 60 of maak gebruik van het contactformulier. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan De Wieken 2 Hippolytushoef.