Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Waar moet u op letten bij een keukenontwerp?

U bent van harte welkom bij Kroonkeukens voor het ontwerp van uw nieuwe keuken. Tijdens het maken van een keukenontwerp zijn uw wensen en eisen natuurlijk ons uitgangspunt. Wanneer u een nieuwe keuken koopt moet deze voor lange tijd mee gaan en volledig aan uw wensen voldoen. Het keukenontwerp moet goed zijn, wordt er tijdens het ontwerp al een fout gemaakt dan kan dit veel geld kosten om het op te lossen. Waar moet u op letten bij een keukenontwerp? Wij geven een aantal tips.

De driehoek

Voor de belangrijkste activiteiten in de keuken hebben wij een driehoekregel bedacht. Hierbij rekenen wij maximaal 2,5 meter loopafstand tussen de koelkast, het kooktoestel en de spoelbak. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een ingebouwde oven, is het ook van belang dat binnen de driehoek valt.

Keuken laden en hoge kasten

Wij raden aan om uw keukenkasten in de hoogte te plaatsen. Hiermee houdt u ruimte op ooghoogte over voor veelgebruikte apparatuur. Een gemiddeld huishouden heeft 1.80 meter aan ladekasten nodig. Wanneer u het keukenontwerp uitbesteedt, wordt hier vaak het minimaal aantal kasten in opgenomen. Dit wordt gedaan om de kosten te drukken. Houd hier rekening mee en geef op tijd aan wanneer de kastruimte onvoldoende is.

Werkblad

Er zijn veel mensen die een dubbele spoelbak willen. Dit kan zorgen voor een te kort aan werkruimte.  Wij adviseren om links en rechts van uw kookplaat/gasfornuis ruimte vrij te houden. De hoogte van uw keukenblad is erg belangrijk. U zult dagelijks gebruik maken van uw keuken. Wanneer u een verkeerde houding aanneemt door een onjuiste hoogte, zal u dit snel merken. Laat u zich hier goed over adviseren.

Keukenontwerp uitbesteden

Wanneer u advies wilt over een goed ontwerp of het keukenontwerp liever uit handen geeft, staan wij voor u klaar. Kroonkeukens heeft veel ervaring met het maken van keukenontwerpen. Wij maken een 3D-tekening, zodat u een goed beeld krijgt en de juiste beslissing kunt maken.  

Wanneer u ons uw afmetingen aanlevert of door ons laat opmeten, gaan wij van start met het ontwerp. Wilt u hier meer informatie over of uw wensen met ons bespreken? Kom dan langs in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 – 76 00 60.