Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Voeg luxe toe aan uw keuken met een wijnklimaatkast

Echte wijnliefhebbers kunnen niet zonder: een wijnklimaatkast in de keuken. Zeker wanneer u meerdere wijnflessen op voorraad heeft, is dit een perfecte toevoeging aan uw keuken. Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat de wijn direct op perfecte temperatuur is en ook blijft. Hierdoor kunt u altijd genieten van uw meest favoriete wijnen. Kroonkeukens vertelt u graag meer over de voordelen van een wijnklimaatkast.

Constante temperatuur van de wijn

Wanneer wijn in de koelkast wordt bewaard, dan wordt de wijn niet op de beste temperatuur bewaard. Doordat de koelkast regelmatig open gaat, schommelt de temperatuur. Dit zorgt ervoor dat het niet het optimale klimaat is voor wijn. Het is voor wijn belangrijk dat het op een constante temperatuur wordt bewaard. Met een wijnklimaatkast is dat mogelijk. U kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, waardoor de wijn op constante temperatuur blijft en daardoor het lekkerst is om te drinken.

Koelzone per wijnsoort

Een witte wijn bewaart u kouder dan een rode wijn. Daarom kunt u kiezen voor een wijnklimaatkast waarmee het mogelijk is om diverse koelzones in te stellen. Door de verschillende zones kunt u per wijnsoort de perfecte temperatuur instellen. De wijn is daardoor direct geschikt om te drinken.

Vrijstaand of inbouw

U kunt kiezen uit een inbouw wijnklimaatkast en uit een vrijstaande wijnklimaatkast. Is uw keuken niet heel groot, dan raden we aan om voor een inbouwkast te kiezen. Bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken houden we hier rekening mee. De wijnklimaatkast moet aangesloten worden op het stroomnetwerk, dus er moet een stroompunt achter de kast beschikbaar zijn.

Prachtige toevoeging aan uw keuken

Een wijnklimaatkast is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan uw keuken. Het is stijlvol en modern. Veel wijnklimaatkasten hebben een glazen deur en houten rekken. Dankzij de verlichting wordt het een sfeervol geheel. Voor iedere keukenstijl is er een geschikte wijnklimaatkast.

Wilt u een wijnklimaatkast in uw keuken? Bij Kroonkeukens helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

Voeg luxe toe aan uw keuken met een wijnklimaatkast