Koks kiezen Kroonkeukens!

Vijf trends in de keuken van 2018

Een ultradun werkblad, veel wit en het liefst geen kastjes. In 2017 zagen we veel trends die zich ook dit jaar weer doorzetten. Het is dus belangrijk om een beetje up-to-date te blijven. In dit nieuwsbericht zetten we vijf nieuwe trends op een rijtje die we dit jaar veel terug gaan zien. 

De wijnklimaatkast

Een goede wijn maakt de avond speciaal. Met een wijnklimaatkast serveert u wijn altijd op de juiste temperatuur. De twee grote voordelen van deze wijnklimaatkast zijn dat u kunt genieten van de optimale smaaksensatie en daarnaast blijven de wijnen frisser en daardoor langer houdbaar. Een wijnklimaatkast is daarom de optimale keuze voor de echte wijnliefhebber. 

Een strakke gietvloer

Een strakke gietvloer is vloeistofdicht en gemakkelijk te onderhouden. Naast de onderhoudsvriendelijkheid biedt het uw keuken een strakke en stoere uitstraling. Dit maakt het gemakkelijk om dit te combineren. Of het nu een moderne keuken is met strakke lijnen of een industriële keuken met veel staal en hout; met een strakke gietvloer is combineren een koud kunstje geworden.

Een kookeiland

Ook in 2018 is het kookeiland weer een groot en belangrijk item in de keuken. Tegenwoordig wordt de keuken steeds minder als plek gezien waar alleen gekookt wordt. Een kookeiland wordt daarom ook gezien als verlengstuk van de woonkamer. Er wordt aan gegeten, gedronken maar natuurlijk ook aan gekookt. Een kookeiland is multifunctioneel en gewoon erg gezellig. 

Composieten werkblad

Composiet is net als marmer een natuurproduct. Doordat composiet uit verschillende natuurlijke materialen bestaat profiteert men van een buitengewoon stevig en vloeistofdicht aanrechtblad. Daarnaast is de kans op beschadiging van het blad erg klein. Dit aanrechtblad is vooral populair in huizen met luxueuze uitstraling of natuurlijke woningen.

Direct kokend water

De kokend waterkraan is niet meer uit de keuken weg te denken. De Quooker is daarvoor ideaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 3-in-1 kraan waarbij warm, koud en kokend water uit dezelfde kraan komen. Thee zetten was nog nooit zo eenvoudig. 
Wilt u de keukens van 2018 in het echt ervaren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Bent u opzoek naar advies of heeft u vragen over de keuken van 2018? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0227 - 76 00 60