Koks kiezen Kroonkeukens!

Stopcontacten in de keuken

Stopcontacten zijn onmisbaar in de keuken. Omdat er tegenwoordig zoveel elektrische keukenapparaten te koop zijn, ervaren veel mensen een gebrek aan stopcontacten. Hierdoor moet er steeds gewisseld worden tussen bijvoorbeeld de blender, het broodrooster, de waterkoker en de keukenmachine. Maar ook de koelkast en de afzuigkap hebben stroom nodig. Natuurlijk zijn er allerlei oplossingen om meer stroompunten te genereren, maar dat ziet er niet altijd mooi uit. Wij geven u graag enkele tips om toch meer stroompunten te realiseren.

 

Een stopcontact onder de bovenkast

Als uw keuken een bovenkast heeft wordt de ruimte die daar onder zit vaak niet benut. Er zijn meestal lampen geplaatst maar een aantal stopcontacten kan natuurlijk ook. Dit is vooral handig voor de losse keukenapparaten en om uw eigen apparatuur op te laden, zoals bijvoorbeeld uw telefoon.

 

Stopcontacten in de lades en kastjes

Als de keuken veel lades heeft en u gebruikt een lade niet, dan kunt u deze omtoveren tot een oplaadstation. Met de ingebouwde stopcontacten nemen de apparaten die opgeladen moeten worden geen ruimte in en heeft u er dus ook geen last van.

 

Stopcontacten in de muur

Natuurlijk kunnen de stopcontacten ook gewoon in de muur verwerkt worden, maar meestal oogt dit wat minder mooi vanwege de kleur van de stopcontacten. Wij adviseren daarom om de stopcontacten in dezelfde kleur te kopen als de muur, hierdoor vallen deze minder op. Als dit niet lukt omdat de muur bijvoorbeeld van marmer is, dan kunt u ons altijd om hulp vragen. Wij zorgen voor goed gecamoufleerde stopcontacten.

 

Stopcontact in het keukenblad

Een stopcontact in het aanrechtblad is niet alleen heel modern en slim maar oogt ook heel luxe. U kunt er hele stekkerdozen in verwerken en u hoeft het enkel omhoog te schuiven om er toegang tot te hebben. Deze mogelijkheid is geschikt voor vrijwel elke keuken, maar het is wel even een klus om een en ander in te bouwen.

Wilt u graag een stekkerdoos in het aanrechtblad of op een andere, handige plek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0227-760060. Wij helpen u graag!