Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Slimme keukenkeuze: 3-in-1 oven van Pelgrim

Kies voor een slimme oplossing in uw keuken en ga voor de 3-in-1 oven van Pelgrim. De oven beschikt over een magnetron, stoom- en bakoven in één. Dat is praktisch en ruimtebesparend. U heeft maar één apparaat nodig waarmee u alle gerechten op diverse mogelijkheden kunt bereiden.

Stoom, magnetron en oven in 1

Magnetron
De oven bevat vijf magnetronstanden. U kunt ontdooien, opwarmen en uw gerecht gelijkmatig bereiden.

Oven
De oven bevat alle mogelijke ovenfuncties die u kunt bedenken. Hierdoor kunt u op meerdere niveaus koken. U kunt met de 3-in-1 oven in fases bakken, bijvoorbeeld: eerst grillen, dan verwarmen en dan nagaren.

Stoom
De stoomoven kan tot wel 80 minuten uw gerecht gaar stomen. Gebruik 100% stoom of kies voor een combinatie van stoom en hete lucht.

Voordelen van de 3-in-1 oven

De oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter. Hierdoor kunt u op meerdere niveaus koken en bakken. De oven is verkrijgbaar in het matzwart of RVS en is enorm veelzijdig. Er staan 140 voorgeprogrammeerde recepten in de oven, waardoor het bereiden van een gerecht nog nooit zo makkelijk en snel is geweest. De 3-in-1 oven van Pelgrim heeft een intuïtieve en duidelijke bediening.

Diverse technische snufjes

De oven beschikt over invertertechniek. Dit zorgt ervoor dat het eten gelijkmatig bereid wordt. Zo blijft het vlees lekker mals en verliest het geen smaak. Voor de stoomoven is er een waterreservoir van 1,3 liter slim in de oven verwerkt. Het is compleet uitneembaar zodat u deze gemakkelijk kunt vullen. Het reservoir heeft voldoende inhoud om een complete maaltijd te bereiden en kan 80 minuten stomen. Dankzij het cycloonsysteem ontstaan er geen waterdruppels in de oven. Mochten die er wel komen dan zorgt de onderwarmte ervoor dat deze direct condenseren.

De oven heeft vier geperforeerde openingen in de hoeken van de achterwand. Hierdoor verspreidt de stoom zich evenwichtig en wordt het gerecht van alle kanten bereid. De oven heeft vele functies en mogelijkheden. Alles is te bedienen met 1 centrale knop waarmee u alle functies snel en eenvoudig kunt instellen.