Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Slimme apparaten in de keuken

Het kan tegenwoordig bijna niet gekker met al die slimme technische snufjes. Er bestaan ook steeds meer keukenapparatuur met slimme functies. Bent u benieuwd naar wat voor soort slimme apparaten er allemaal bestaan voor in de keuken? Lees dan verder!

Het slimme fornuis

Voor sommige mensen is het een hele klus om te koken. Met het slimme fornuis is koken een eitje. Dit fornuis geeft namelijk stap voor stap weer wat u moet doen, en helpt u bij het bepalen van de hoeveelheden. Alles staat met plaatjes uitgelegd op een scherm. Eigenlijk is het een heel groot kookboek in uw kookplaat, want wanneer u deze verbindt met het internet kunt u alle recepten die op het internet staan opzoeken.

De slimme koelkast

Een koelkast die vertelt wanneer de boter op is? Dat kan. Zo bestaan er bijvoorbeeld koelkasten die het u afraden als u ’s avonds de koelkast opentrekt en iets lekkers zoekt. De koelkast zal dan tegen u zeggen dat u het beter niet kunt eten. Er zijn ook koelkasten met een scherm waar u bijvoorbeeld to do lists op kunt maken, foto’s kunt bekijken en een boodschappenlijstje kunt samenstellen.

Slim koffiezetten

Er bestaan slimme koffiemachines die u kunt bedienen met een app. U kunt er bijvoorbeeld uw favoriete koffies in opslaan. Of het nou echt zo ‘slim’ is, dat weten we niet. We zullen toch naar het koffieapparaat toe moeten lopen om er een kopje onder te zetten en het weer weg te halen.

De slimme oven

U komt laat uit het werk en moet het eten nog klaar maken. Geen stress! Voor u ’s ochtends weggaat zet u de ovenschotel in de oven, zet de instellingen alvast goed en met 1 klik in uw app gaat de oven aan en is het eten klaar als u thuis komt. Het kan allemaal met een slimme oven.

De slimme vaatwasser

De slimme vaatwasser houdt het gewicht van de vaat die in de vaatwasser staat bij en past de hoeveelheid water en energie hierop aan. Zodra er iets mis is met de vaatwasser krijgt de eigenaar een melding in de bijbehorende app.

Bent u zelf op zoek naar zo’n slim apparaat of wilt u er meer over weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier bel naar 0227 – 76 00 60. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.

Slimme apparaten in de keuken