Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Overzetwerkbladen

Wilt u een ander werkblad in uw keuken, maar kijkt u op tegen de hele verbouwing en heeft hier geen tijd voor? Dan is een overzetwerkblad misschien wel de oplossing voor u! Hiermee krijgt uw keuken weer een frisse en nieuwe uitstraling zonder dat er moet worden verbouwd.

Een overzetwerkblad wordt over het huidige keukenblad geplaatst en kan in diverse materialen en maten worden geleverd. Met een overzetwerkblad heeft u voor weinig geld een “nieuwe” keuken. Wilt u uw keuken een frisse en nieuwe uitstraling geven zonder te veel gedoe? Kies dan voor een overzetwerkblad.

Voordelen en aandachtspunten overzetwerkblad:

  •          Bestaande keuken krijgt binnen een handomdraai een nieuwe, verfrissende look.
  •          Geen hak- en breekwerk nodig bij het installeren van een overzetwerkblad.
  •          Het heeft een natuurlijke uitstraling en er is niets te zien van het oude werkblad, wat eronder zit.

Mocht er een aansluiting zijn met een hoge kast, dan is het belangrijk dat de bladdiepte wordt aangegeven tot aan de corpus van de kast. Onder de corpus verstaan we alles buiten de deur. De dikte verschilt vaak en is vaak af te leiden van het land van herkomst. Zo heeft bijvoorbeeld de Italiaanse keuken een corpus van 19 mm dik, terwijl de Duitse keuken een corpus heeft van 16 mm dik.

Het meten wordt soms gedaan met pasplaten en wanneer het inmeten plaats zal vinden is het handig als het huidige werkblad volledig vrij is. Mocht het huidige blad niet vlak zijn, dan kan het overzetblad uiteraard uitgevuld worden, maar voor een beter draagkracht en pasvorm is het beter om het huidige werkblad vlak te maken.

Meer weten?

Overzetwerkbladen zijn ideaal als u geen tijd en/of zin heeft in een hele verbouwing. Overweegt u zelf een overzetwerkblad te nemen? Of heeft u andere vragen hierover? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0227 – 76 00 60.