Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Open huis bij Kroonkeukens, Tegels en Sanitair

Hippolytushoef – Kroonkeukens, Tegels en Sanitair aan De Wieken 2 in Hippolytushoef houdt zondag 13 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een open huis. “Op deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keuken- en badkamertrends”, vertelt Arie Kossen van Kroonkeukens.

“Natuurlijk staat tijdens het open huis ons verkoopteam klaar om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste keukentrends welke zij in september hebben opgedaan tijdens de Keukenshow in Duitsland”, aldus Kossen. “Ook op het gebied van tegels en sanitair kunnen bezoekers deze dag volop inspiratie opdoen, want vanaf januari van dit jaar heeft Kroonkeukens haar showroom uitgebreid met tegels en sanitair. Ook huiskok Wim is deze dag weer van de partij. Hij gaat allerlei lekkers koken”, vervolgt Kossen.

“Wij zijn breed inzetbaar. Van het vervangen van keukenapparaten en sanitair tot het leveren en plaatsen van een nieuwe keuken of het installeren van een compleet nieuwe badkamer. Bovendien kunnen wij onze klanten volledige verbouwingsservice bieden van keuken en badkamer. Wij slopen en verwijderen de oude onderdelen en voeren alles af. Daarnaast verrichten wij al het installatie-, stuc-, timmer- en tegelwerk en uiteraard leveren en plaatsen wij de nieuwe keuken en/of sanitair. Met deze all-in service onderscheiden wij ons in de keuken- en badkamerbranche.”

Dealerschap
Ook op het gebied van dealerschap heeft Kroonkeukens, Tegels en Sanitair zichzelf flink doorontwikkeld. Na het bezoeken van diverse beurzen en fabrieken heeft Kroonkeukens, Tegels en Sanitair door het toevoegen van merken als BORA en LOOOX het assortiment flink weten uit te breiden. Vanaf nu kunt u voor alle merken op het gebied van keukens en badkamers bij Kroonkeukens, Tegels en Sanitair terecht.

Kijk voor meer informatie op onze website en ontdek de mogelijkheden.