Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Nieuwe MattBlackLine van AEG

Regelmatig komen keukenapparatuurmerken met mooie nieuwe lijnen. Zo ook AEG. Hun nieuwste lijn bestaat uit een serie van prachtige mat zwarte apparatuur. De matte glasafwerking geeft een prachtige uitstraling en past helemaal in de keukens van nu. Uiteraard zijn alle apparaten van hoge kwaliteit en leveren ze uitstekende prestaties.

Door een speciaal graveerproces ontstaat er een matte, ondoorzichtige glasafwerking. De textuur zorgt ervoor dat vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op de apparaten en dat het gemakkelijker schoon te maken is. Techniek en design worden gecombineerd in deze prachtige apparaten.

Ovens MattBlackLine

De ovens uit deze lijn van AEG zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Zo beschikt het over een command-draaiknop. Deze knop maakt een druk dashboard overbodig en zorgt ervoor dat uw kookervaring nog makkelijker gemaakt wordt. Met de sous-vide functie kunt u gerechten in een vacumeerzak op een lage en constante temperatuur bereiden. En de Steamify-functie maakt het bereiden van gerechten middels een stoomoven nog makkelijker.

Afzuigkap

Er zijn 3 afzuigkappen in de MattBlackLine van AEG. De afzuigkappen zien er niet alleen heel mooi uit, maar zuiveren de lucht ook op een fluisterstille wijze. Combineert u de afzuigkap met de kookplaat die over de Hob2Hood-technologie beschikt? Dan wordt de afzuigkap automatisch geactiveerd zodra u de kookplaat ingeschakeld.

Wijnkoeler

Maak uw keuken helemaal af met de wijnkoeler van AEG. Er is ruimte voor maar liefst 18 flessen, die allemaal op de juiste temperatuur kunnen worden gewaard. Vanwege het flexibele ontwerp is er voldoende ruimte tussen de rekken, waardoor de flessen in verschillende posities kunnen worden bewaard. Zo wordt iedere fles op de juiste wijze gekoeld. De koeler heeft geen handgreep, maar opent met een lichte druk op de deur.

Espressomachine

Deze machine biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden als het om koffie gaat. De hoeveelheden worden naar de juiste aantallen aangepast en zo zet u uw ideale kop koffie. Zowel voor koffie met melk als koffie zonder extra’s is dit apparaat geschikt.

Toe aan nieuwe keukenapparatuur?

Is uw keukenapparatuur toe aan vervanging? Bij Kroonkeukens kunt u terecht voor de mooiste en nieuwste keukenapparatuur dat past bij uw wensen en gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden of de nieuwste lijn van AEG? Kom dan langs in onze showroom!